Laat alles vallen: The Nanny komt terug

Gepubliceerd op 25 juni 2018 door Isabelle
Laat alles vallen: The Nanny komt terug

"Hey Mr. Sheeeeeeeeffield!" Zet je trommelvliezen schrap, want binnenkort spatten de decibels opnieuw van het kleine scherm: nineties hitserie The Nanny krijgt een vervolg!

Twintig jaar na het einde van The Nanny breien Fran Drescher en haar ex-man Peter Marc Jacobson, het dubbele brein achter de show, een vervolg aan de populaire sitcom over een brutale nanny die in een stijf Brits gezin terechtkomt. Drie schatten van kinderen, een sarcastische butler, een bitchy personal assistant en een hoop gekke tantes maken het verhaal compleet. Aan het einde van de reeks weet Miss Fine, het personage van Drescher, werkgever Maxwell Sheffield zelfs aan de haak te slaan en stichten ze hun eigen gezinnetje.

Twee decennia later krijgen we het samengestelde gezin Sheffield opnieuw te zien, zo kondigde de ondertussen 60-jarige Drescher vorige week aan. Eind 2017 had ze al stilletjes laten weten dat ze een remake van The Nanny wel zag zitten en uit een gesprek met het Amerikaanse Entertainment Tonight werd duidelijk dat ze dat idee ondertussen in concrete plannen heeft omgezet: "We werken aan een héél groot project, het wordt gigantisch en is nu al heel erg spannend voor de fans, maar ik mag er nog niets over kwijt..."

Gezien de snelheid waarmee Drescher de zaak aanpakt, verwachten wij ons ergens in 2019 al aan een 2.0 Nanny, feest!