5 tekenen dat je het ideale vakantielief hebt gevonden

Gepubliceerd op 19 juni 2018 door Maxine Detaellenaere
5 tekenen dat je het ideale vakantielief hebt gevonden

Ah, de zomervakantie... als dat geen heerlijke tijd is. Zon, zee, strand en sexy Sicilianen, meer moet dat niet zijn.

Zin om een vakantielief te scoren tijdens je jaarlijkse verlof? Als hij aan deze vijf vereisten voldoet zit je sowieso gebeiteld:

1/

Hij weet dat het tijdelijk is 

Voorwaarde nummer één voor een ontspannende vakantiefling: jullie weten beiden dat het slechts voor tien dagen - of één nacht, aan jouw de keuze - is. Het laatste wat je wil is dat Alejandro uit Alicante plots aan je huisdeur blijkt te staan omdat hij niet zonder jou kan leven.

2/

Hij ziet er verdomd goed uit in die sexy zwemshort

Eerlijk is eerlijk, bij een tijdelijke fling op een exotische locatie staan onzichtbare kwaliteiten - gevoel voor humor, intelligentie, integriteit - voor een keer niet helemaal bovenaan ons eisenlijstje. Natuurlijk, als je vakantielief je ook nog eens aan het lachen maakt is dat leuk meegenomen, maar niet onbelangrijk is vooral dat hij very easy on the eyes is.

3/

Hij heeft een verrrry sexy accent

Geef toe, gelijk wat die Spanjaard/Italiaan/Braziliaan met z'n rollende rrrr in je oor fluistert, klinkt gewoon sexy AF. Blijf dus, als je het ons vraagt, ver uit de buurt van jolige Nederlanders of Duitsers en focus liever op nationaliteiten die zinnen zoals "Waar is het toilet?" al sexy kunnen doen klinken. Kortom, denk Antonio Banderas, niet Marc-Marie Huijbregts.

4/

De seks is ahmaaazing

Of je met je vakantielief de lakens deelt, is volledig up to you, maar als je wel wat nachtelijke activiteiten ziet zitten met Rodrigo uit Rio, dan hopen we voor jou dat hij weet wat hij doet. Blijkt de volgende ochtend dat het toch geen groot succes was, zoek dan vooral verder want er zijn nog meer dan genoeg vissen in de Caribische Zee.

5/

Hij is niet te leuk

Heb je een local als vakantielief gekozen die niet van plan is om zijn oceaanzicht en zongarantie in te ruilen voor ons koude, grijze Belgenlandje, dan hou je toch best in de gaten dat hij niet al te leuk blijkt. Je wil volledig ontspannen en happy terugkeren van vakantie, niet iedere avond jezelf in slaap huilen omdat het een vliegreis van 8 uur kost om de liefde van je leven te zien.

Lees ook: 'Deze hete WK-voetballers moet je leren kennen' en Zo vind je de liefde van je leven (volgens professionals).