Dinner on the Lake is terug op 4 (!) betoverende locaties in België

Geüpdatet op 24 mei 2023 door Lore Ginneberge
Dinner on the Lake is terug op 4 (!) betoverende locaties in België new koncept

Dinner On The Lake is terug met onvergetelijke culinaire ervaringen op vier verschillende locaties.

Verfijnd dineren in goed gezelschap te midden van prachtige natuur: dat is de kern van pop-up beleving Dinner On The Lake. Het unieke dining concept trekt vanaf mei tot en met september door ons land langs vier bijzondere meren in Vlaanderen én voor het eerst ook in Wallonië. Het succesrecept van Dinner On The Lake bestaat uit een culinaire ervaring en bevat dit jaar een extra dimensie. Naast een prachtige zonsondergang op het meer geniet je dit jaar van een sprookjesachtig licht tafereel die de omringende natuur omarmt.

New Koncept
New Koncept

Wie wil ontsnappen aan de alledaagse sleur, is bij Dinner On The Lake aan het juiste adres. Vanaf 1 mei dobbert The Floating Table, een vlot dat plek biedt voor 24 personen, op prachtige meren in Vlaanderen: Dilbeek, Deurne en Lochristi en maakt het concept zijn debuut in Neupré in Wallonië. Stuk voor stuk oases van rust die in combinatie met verfijnde cuisine het ultieme ontspanningsoord vormen.

Vier feeërieke vijvers in België

Van mei tot september kan je lunchen en dineren op volgende plekken: Het indrukwekkende waterkasteel op het Kasteeldomein van Nieuwermolen in Dilbeek biedt het perfecte kader voor een sfeervol diner met je geliefden. Château de Neuville in Neupré kwam tot stand in de 18e eeuw en is tegenwoordig niet meer toegankelijk voor het publiek. The Floating Table bevindt zich op het water verbonden aan het kasteel, wat de ideale gelegenheid is om het prachtige château van dichtbij te bewonderen. Privédomein het Groene Water in Lochristi, is dan weer dé verborgen parel van deze editie. Dit is de ideale uitvalsbasis om aan de alledaagse drukte van de stad te ontsnappen. In deze gemeente aan de Schelde vind je fiets- en wandelroutes om voor of na de experience te ontdekken.

Dinner on the lake 2023
New Koncept

Provinciaal Groendomein Rivierenhof in Deurne, het oudste provinciaal domein van het land dat beschikt over maar liefst 135 hectare aan prachtige natuur, is de vierde locatie waar je kan boeken van juni tot september.

Een sprookjesachtige lichtbeleving

Dinner On The Lake slaagt er dit jaar in om de sprookjesachtige ervaring nog een niveau hoger te tillen. Na het ondergaan van de zon geniet je tijdens je koffie of thee van een betoverend lichtspel die de omgeving en haar schoonheid onthult.

New Koncept DInner on the lake
New Koncept

"Deze editie wordt er eentje volledig in teken van licht. Als je naar Dinner On The Lake komt, willen we je naar huis laten gaan met een voldaan en relaxed gevoel. En laat dat laatste moment net het moment zijn dat je je het langst zal herinneren. Samen met onze partner John & Jane zetten we de omringende natuur letterlijk in de spotlight met een lichtbeleving om bij weg te dromen”, vertelt oprichter Jeremy Buyle.

Dinner on the Lake 2023

Dinner on the lake 2023
New Koncept

Prijs

€169 per persoon voor een all-in ervaring met zesgangendiner inclusief aperitief, amuses en dranken aan tafel.

Adressen

Het Groene Water - Winkelputrede, Lochristi
Provinciaal Groendomein Rivierenhof - Turnhoutsebaan 246, 2100 Antwerpen
Kasteeldomein van Nieuwermolen - Bruggeveldstraat 28-30, 1700 Dilbeek
Château de Neuville - All. du Château 13, 4121 Neupré

Data

Van mei tot en met september 2023 voor lunch en diner (locatie Deurne opent pas in juni).

Reservaties

Boeken kan via dinneronthelake.com.