Pijnloos en efficiënt ontharen? Wij vonden de oplossing

Geüpdatet op 21 juni 2018 door ELLE Partner
Pijnloos en efficiënt ontharen? Wij vonden de oplossing

Je kent het wel. Een zwoele avond na het werk waarop je BFF belt om te gaan aperitieven, dé gelegenheid om je nieuwe zomerjurkje te showen. Maar helaas, geen tijd om nog snel die stoppels weg te werken. Of die onverwachte ontmoeting met mister perfect en zin hebben in zoveel meer, maar wegens ‘not hairproof’ al op tijd naar huis moeten gaan. Stel dat er een apparaat was dat al die zorgen kon wegnemen, daar zou je onmiddellijk voor tekenen, toch?

ELLE nodigde een tiental lezeressen uit in wellness Waer Waters voor een Masterclass ontharen met de Lumea IPL van Philips. In een strakke studio met warme houten vloeren, veel natuurlijk licht en speelse roze accenten konden de lezeressen in de comfy loungezetels van de wellness de Philips Lumea IPL uittesten, gevolgd door een heerlijke lunch met gezonde salad jars en detoxdrankjes.

Voordelen genoeg, blijkt uit de enthousiaste presentatie. Met Lumea kan je ook thuis gemakkelijk en veilig ontharen met licht. Wanneer je maar wil dus: net voor die date in de beach bar, of ’s ochtends vroeg voor je naar de gym gaat. Dankzij de zachte lichtpulsen gaan haartjes van de groei- in de rustfase, vallen ze uit en blijven ze bovendien langdurig weg. Zalig is dat het hele proces pijnloos is en dat je met hetzelfde toestel dankzij unieke gebogen opzetstukken zowel je benen en oksels als je bikinilijn en gezicht kan behandelen. Dat de haartjes tot acht weken wegblijven en ook permanent verminderen (tot 92% minder haar na drie behandelingen!) maakt dat jouw zomer dit jaar zorgeloos kan verlopen. Schrik voor schade aan je gevoelige huid? Met de SmartSkin sensor past het toestel de lichtintensiteit aan jouw huidtint aan.

En wat moet dat wel niet kosten? Met de Philips Lumea Prestige beleef je voor 549,99 euro de zomerperiode zonder zorgen én zeg je vaarwel aan pijnlijke epilaties en dure schoonheidsbehandelingen. Momenteel kan je zelfs genieten van een cashback actie tot 80 EUR. Dankzij deze topinvestering in jezelf ben je gewoon het hele jaar lang bikini proof én hou je meer tijd over voor leuke dingen.

Benieuwd wat onze lezeressen vonden? Lees hier hun indrukken.

“Heel intuïtief en gemakkelijk in gebruik.”

“De tijdsduur om je lichaam te behandelen is in mijn ogen verwaarloosbaar. Het vooruitzicht om langere tijd niet te moeten scheren, maar meer tijd te hebben om op het terras te zitten en zonder angst jurkjes te dragen, is een verademing.

“Al na twee sessies zie ik het verschil. Ik heb minder en dunnere haartjes gekregen. Ik ben echt tevreden.”

“Het ging allemaal supervlot en gemakkelijk. Ik kijk er al naar uit om het toestel rustig thuis te kunnen gebruiken.”

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Philips.