YES! Dit beautymerk is binnenkort in deze stad verkrijgbaar

Geüpdatet op 9 april 2019 door Laure Vandendaele
YES! Dit beautymerk is binnenkort in deze stad verkrijgbaar

Je hoeft niet langer naar het buitenland om een orgastisch goede blush in huis te halen. Het populaire make-upmerk Nars is vanaf deze week eindelijk ook in ons land verkrijgbaar.

Make-upliefhebbers kennen ongetwijfeld het plezier van tijdens een tripje in het buitenland hun mandjes in de lokale Sephora te vullen met make-up, maskers en crèmes die nog niet op de Belgische markt verkrijgbaar zijn. (schuldig!) En fijne manier van tijd verdrijven en veel geld uitgeven die met de jaren zeldzamer wordt. Steeds meer merken zetten de afgelopen jaren immers voet aan Belgische wal (hallo Urban Decay!) en dan zijn er nog de webshops die hun goodies over de hele wereld droppen. Ook het Amerikaanse Nars steekt deze week de plas over en ligt vanaf 4 mei exclusief in de rekken van Parfuma in Antwerpen.

Cult orgasme

Waarom dit goed nieuws is? Omdat het nu een appeltje wordt op hun alom geprezen Orgasm blush in huis te halen. De blush - een perfecte mix tussen koraal en fris roze - werd in 1999 gelanceerd en groeide snel uit tot een favoriet van make-upartiesten en fans. Oprichter François Nars (een grote speler in de hele 'no make-up make-up'-beweging) merkte dat hij goud in handen had en trakteerde de fans op nog meer orgastische make-upjes. Zo omvat de complete Orgasm Multiple-collectie nu ook uit een satijnroze lippenstift (27 €), glanzende hlighlighters (31 €), lipgloss (25 €) en een handige stick voor ogen, lippen en wangen.(41 €)

Verder staat het in 1994 opgerichte luxueuze merk voor moderne, vooruitstrevende en high fashion beautyproducten. Op zoek naar een heerlijk romig nude oogpotlood om je waterlijn te kleuren? Wij zijn grote fan van het 'Larger Than Life Long-Wear Eyeliner' potlood in Rue Bonaparte (25 €). De link met mode is bij Nars nooit ver te zoeken. Het merk wordt niet alleen regelmatig gebruikt achter de schermen van de grootste modeshows maar ging eerder dit jaar zelfs een samenwerking met het Britse modelabel Erdem aan. Die capsulecollectie bestaat uit mooie, met bloemen gedecoreerde oogschaduwpaletten, een multifunctioneel highlightingpotlood en een palette met lippoeders. Weet je nog niet hoe je die precies moet gebruiken? Je leest er hier alles over.

Praktisch

De producten van Nars zullen van 4 mei verkrijgbaar zijn bij Parfuma. Online shoppers kunnen al vanaf 2 mei hun mandjes vullen.

Parfuma
Eiermarkt 31
2000 Antwerpen

wwww.parfuma.com