Het nieuwe Naked Heat palette van Urban Decay is heter dan heet

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Het nieuwe Naked Heat palette van Urban Decay is heter dan heet

Vandaag wordt het heet, bloedheet. Geen betere dag dus om even in te zoomen op het gloednieuwe Naked 'Heat' palette van Urban Decay.

Toen we Urban Decay oprichtster Wende Zomnir een aantal jaren geleden vroegen of ze ooit zou stoppen met het maken van de populaire Naked-paletten was haar antwoord duidelijk: "Vrouwen zullen altijd nude kleuren dragen. Het kan best dat de kleurtjes uit het eerste Naked-palette binnen een aantal jaar niet langer fris en modern aanvoelen. Dan komt er wel weer een nieuw Naked-palette dat aansluit bij de wensen van die tijd." Zo geschiedde en de Amerikaanse brengt met 'Heat' ahet meest kleurrijke, sensuele en zwoele Naked-palette ooit op de markt.

heat_urban_decay_naked

Het oogschaduwpalette telt 12 gloednieuwe amberachtige, neutrale tinten – waaronder warm bruin, smeulend oranje en rijk oker. "Wij zijn helemaal gek op culttinten zoals warm vuurrood, koper, oker en karamel. Deze kleuren flatteren elke huidkleur en zijn erg hot. We zijn dol op En Fuego, een mat rood dat verbluffend oogt in de plooi van het oog. Ember is een favoriet voor een perfecte, warme smokey look. En we krijgen geengenoeg van Scorched, een metaalachtig dieprood met gouden glinsters of Dirty Talk, een prachtig metaalachtig gebrand rood", klinkt het bij Urban Decay.

3605971553936_naked_heat_alt3

Ook de verpakking straalt 'hotness' uit. Het artwork van het deksel lijkt op verticale zonneblinden waardoor je naar een hete, zwoele zonsondergang kijkt. Nog een leuk detail: Het doosje is ontworpen als een luciferdoosje en bevat – onder het palette - een afbeelding van 12 verbrande lucifers.

Bekijk hier nog eens een overzicht van alle Naked-paletten uit de familie. Welke was jouw favoriet?

Het Naked 'The Heat' palette van Urban Decay zal vanaf eind augustus verkrijgbaar zijn bij een geselecteerd aantal ICI Paris XL filialen.