Er komt een derde Sisterhood of the Travelling Pants film aan

Gepubliceerd op 30 april 2018 door Isabelle
Er komt een derde Sisterhood of the Travelling Pants film aan

Oké, geruchten over een derde Sisterhood of the Travelling Pants film doen al jaren de ronde, maar nu hebben de actrices zelf besloten het project in gang te zetten. Haal die zakdoek maar boven, Bridget, Carmen en co zijn terug voor meer bitterzoet plezier!

Sisterhood of the Travelling Pants, in al haar meligheid een echte cultfilm, de prent die de verwarde, onzeker tiener in je keer op keer aan het huilen brengt, de filmsaga die naast topactrices ook een indrukwekkende verzameling hunks voortbracht -Jesse Williams als naaktmodel voor Lena, anyone? Lang verhaal kort: het verhaal van vier vriendinnen, hun multifunctionele jeansbroek en hun disfunctioneel groot vat aan emoties heeft heel wat harten veroveren en blijft voor emoties zorgen, niet in het minst bij de actrices zelf. Alexis Bledel, America Ferrera, Blake Lively en Amber Tamblyn zijn sinds de opnames de allerbeste vriendinnen en steunen elkaar door dik en dun. Dat ze elkaar de laatste tijd door hun drukke agenda's bitter weinig zien, willen ze dan ook oplossen door een nieuw, gezamenlijk filmproject -Travelling Pants 3 dus. Dat is althans wat Bledel zelf heeft aangegeven in de Tonight Show. "We zien elkaar niet vaak omwille van onze drukke jobs en ons familieleven, maar we hebben net zelf het idee van een derde film gepitched dus binnenkort zou daar verandering in moeten komen." Feest!

Het nieuws is nog niet helemaal officieel, het quattro moet nog door een enthousiaste regisseur worden opgepikt, maar aangezien zowel Ferrara als Tamblyn ondertussen ook al eens graag wat regie verzorgen, ziet het er dik naar uit dat het project straks ook echt doorgaat.

To be continued...