#Instawedding: zo organiseer je een influencer huwelijk

Geüpdatet op 16 april 2018 door Isabelle
#Instawedding: zo organiseer je een influencer huwelijk

Een Instagram profiel dat volledig aan (de coulissen van) je grote dag is gewijd : dat is wat Instawedding, de eerste Belgische social wedding dienst, voor je waarmaakt.

Natuurlijk ben je blij met de prachtige portretten van de officiële huwelijksfotograaf, vind je persoonlijk dat je familiefoto zo in Vogue mag en kijk je nog altijd verliefd naar dat ene plaatje van jullie eerste kus, maar… vind je het soms niet jammer dat alle spontane momentjes, pret, stress en grappige details van je trouwpartij niet in je album staan ? Dat de mooie tafeldecoratie, de WC’s die je dagenlang met liefde versierde, de bulldog van je getuige en de afgetrapte schoentjes van je bruidskindjes de final cut niet haalden ?

Instawedding vormt op dat vlak de perfecte aanvulling op de klassiekere foto’s : de dienst, uniek in België, vertaalt je huwelijk naar een prachtig Instagram account dat later als een digitaal aandenken kan dienen of zelfs kan worden afgeprint –in albumformaat, op magneetjes, op kopjes en nog veel meer. Omdat niet alleen de Chiara Ferragni’s en Nehin Mirsalehi’s van deze wereld instaperfect dagen beleven, mark our words !

Hoe het werkt ? Voor je huwelijksdag zit je even samen met het Instawedding team om het account te creëeren en een stijl te bepalen : welk kleurenpallet, video of niet, Boomerang, Hyperlapse, enzovoort. Vervolgens komt Valérie Petillon, bezielster achter het idee, de dag zelf de beelden schieten met haar smartphone en, afhankelijk van de beschikbare wifi, live posten. Het resultaat is een prachtig en inspirerend gesloten account, waarop je vrienden, familie en andere kijklustigen kan uitnodigen. Een origineel idee, dat anno 2018 plots volledig onmisbaar lijkt.

Doen ? Je vereeuwigt je huwelijk op Instagram vanaf 500€ (exclusief vervoerskosten). Info en boeking  via val.petillon@gmail.com - 0499/05 98 78