Victoria Beckham werkt aan een huidverzorgingslijn

Gepubliceerd op 19 maart 2018 door Laure Vandendaele
Victoria Beckham werkt aan een huidverzorgingslijn

Victoria Beckham is goed op weg om een heus beauty-imperium uit de grond te stampen. Vorige week maakte de ontwerpster bekend dat ze aan een huidverzorgingslijn én een parfum werkt.

Jammer voor de fans die hoopten dat Victoria Beckham haar dagen vult met het instuderen van danspasjes voor de op stapel staande (en louter op geruchten gebaseerde) Spice Girls wereldtournee, want de designer houdt zich tegenwoordig met andere zaken bezig. Zo reist Posh momenteel door Kenia om er jonge meisjes te inspireren en maakte ze vorige week bekend dat ze achter de schermen aan een eigen huidverzorgingslijn én parfum werkt. Die wordt 'zeer wetenschappelijk' en 'ontwikkeld in samenwerking met de besten uit het vak', zo vertelde de Britse zelf in een live uitzending op Facebook.

victoria beckham skincare parfum estee lauder

Op beautygebied is de meest 'poshe' der Spice Girls alvast niet aan haar proefstuk toe. In 2016 lanceerde ze in samenwerking met Estée Lauder een eerste make-upcollectie die snel uitgroeide tot een groot succes. Ook deel twee van de capsulecollectie (met geperfectioneerde nude lipstick en bestseller egaliserend transparant poeder) ging als zoete broodjes over de toonbank. Nu ze haar stempel op de make-upwereld drukte, acht de 43-jarige de tijd rijp om zich in huidverzorging te verdiepen. Of mevrouw Beckham voor dit nieuwe project opnieuw met een cosmeticagigant in zee gaat (zoals haar echtgenoot David Beckham onlangs met L'Oréal deed) en wanneer we het resultaat in de winkels mogen verwachten is nog niet bekend. Omdat VB nog een gaatje in haar agenda had, houdt ze zich daarnaast bezig met de ontwikkeling van een eigen parfum. Ook op olfactorisch gebied is ze geen groentje. In 2006 - toen de naar de VS geëmigreerde Beckham nog hard aan haar carrière en geloofwaardigheid in de modewereld timmerde - lanceerde ze samen met haar man 'Intimately Beckham' een set parfums voor hem en haar. Vermoedelijk mogen fans van de brunette zich nu aan een meer upscale geurtje verwachten al was Beckham ook over deze lancering zuinig met details.

Maar goed, ook al weten we momenteel bijzonder weinig over de plannen van Vicky, we weten wél dat we binnenkort meer beauty mogen verwachten en dat is sowieso goed nieuws. Al was het maar omdat een kledingstuk/handtas/zonnebril uit de modelijn van het zakelijk talent ook aan het begin van de maand onbetaalbaar is.

Victoria Beckham is lang niet de enige beroemdheid die de overstap naar de wereld van mascara's en lipsticks maakt. De lijst van bekende sterren met een cosmeticalijn op hun naam, lijkt eindeloos. Onlangs nog dook het gerucht op dat Jennifer Lopez, Miss Glow herself, een eigen bronzer op de markt gaat brengen. J.Lo's make-upartiest Scott Barnes deelde een foto van de Latina op Instagram met het onderschrift "The Latin Queen is about to drop a bomb. She is making her own! #bronzer !!! (which definitely has a warm tone). #ComingSoon *will keep u updated . . Is it going to be her own line?! A collection?! A collaboration?! The beauty world is going loco! Is 2018 going to be #JLO year?! I'm here for this!" En wij dus ook!

Dit zijn de beste beautylijnen van beroemdheden.