Eindelijk: Kim Kardashian en Mario gaan samen make-up maken

Geüpdatet op 20 mei 2019 door Laure Vandendaele
Eindelijk: Kim Kardashian en Mario gaan samen make-up maken

Beautybommetje: Kim Kardashian en haar trouwe make-updienaar Mario Dedivanovic gaan - eindelijk - samen een make-uplijn op de markt brengen.

kim kardashian west mario dedivanovic

Fans zaten er al lang op te wachten. Wanneer ging Mario Dedivanovic, al meer dan tien jaar de vaste make-upartiest van Kim Kardashian, een eigen lijn op de markt brengen? De Amerikaan met Algerijnse roots reist de wereld rond voor zijn beroemde Master Classes waarin hij zijn technieken en favoriete producten uit de doeken doet, maar aan een eigen lijn waagde hij zich nog niet.

Bekijk hier: de vintage make-uptutorial van Kim en Mario

Wie er wél een eigen cosmeticalijn heeft? Goede vriendin Kimmy K. Het was dus maar kwestie van tijd voor de twee de handen in elkaar zouden slaan. Op sociale media verscheen afgelopen een eerste teaser over het project. Zowel Mario als KKW Beauty deelden een foto van een oogschaduwpalette in progress. "After 10 years of working together, my collab with @MakeupByMario will be launching and we can’t wait to share it with you! #KKWxMARIO", schreef Kim bij de eerste teaser. Ook Mario liet zijn meer dan vier miljoen volgers weten dat er een spannende samenwerking zit aan te komen.

Op het massaal gelikete plaatje kregen fans een sneak peek van een oogschaduwpalette met verschillende grijstinten, van licht tot heel donker, te zien. Een duidelijke verwijzing naar de donkere smokey eye die jarenlang deel uitmaakte van Kims typische make-uplook.  Of deze collab een zijprojectje binnen KKW Beauty is, of het palette de typische millennial pink huisstijl zal krijgen, is nog niet geweten. Wij zijn alvast razend benieuwd naar wat KKWxMario brengen zal!