Elle ontmoette Bella Hadid op de Dior Addict disco party

Geüpdatet op 9 april 2019 door Claire Foto’s: Dior Beauty
Elle ontmoette Bella Hadid op de Dior Addict disco party© Dior Beauty

Dior Beauty heeft een nieuwe lipcollectie, de Dior Addict Lacquer Plump, en dat moet gevierd worden. Dus vlogen we richting Los Angeles voor een gesprek met Peter Philips en Bella Hadid in het iconische Chateau Marmont én voor een spetterend feest in de star studded Dior Addict Disco. En jetlag of niet: we dansten tot in de vroege uurtjes!

Als Dior Beauty een feest organiseert, kan je erop rekenen dat het knettert als vuurwerk. Toen het merk vorig jaar een nieuwe versie van het Miss Dior Parfum lanceerde, werden we uitgenodigd op een romantisch diner in La Colle Noir in het Zuiden van Frankrijk, samen met Natalie Portman. Dit jaar mochten we wat verder vliegen, tot in Los Angeles, waar het merk samen met Creative Director Make-up Peter Philips de Dior Addict lacquer Plump collectie voorstelde, een lipgloss en -stain in één, met intense kleurtjes en een juicy plumping effect.

 

Elle ontmoette Bella Hadid op de Dior Addict disco party - 1
Peter Philips, yours truly en Bella Hadid

 

In het iconische Chateau Marmont mochten we Bella Hadid, het gezicht van de nieuwe Lacquer Plump, interviewen over haar beauty secrets. Dat interview lees je in het meinummer van ELLE, maar we kunnen alvast verklappen dat de mooie, grote Bella véél sympathieker en liever bleek dan we op voorhand hadden verwacht: drie zoenen - want ze wist dat we uit België kwamen - én een knuffel? Met zoveel enthousiasme werden we nog nooit begroet op een interview ...

 

dioraddictbeautylosangelespoppyparty
De exclusieve cocktailbar Poppy kreeg een roze Dior Addict make-over

 

Na een snelle outfit change werden we wat later verwacht in Poppy, een hippe nachtclub die na een stevige roze make-over was omgedoopt tot de Dior Addict Disco. Terwijl Bella op zich liet wachten, begonnen heel wat andere celebrities binnen te druppelen. Zo dronken we een glaasje Champagne met Natalia Dyer, Nancy uit Stranger Things, die heel schattig stond te wezen met vriendje Charlie Heaton, terwijl Paris Jackson zich langs ons heen wurmde, op weg naar de bar.

 

parisjacksondiorbeautyaddictlosangeles
Paris Jackson

 

Van 15-jarige Disney actrices tot stoere rappers: terwijl we dansten op Outkast en Lucy Pearl, zagen we de ene celebrity na de andere poseren voor de photo booth, een van de nieuwe lipstickkleuren uittesten aan de beauty bar of een signature Dior cocktail opslurpen door een knalroze rietje in de vorm van het woord Addict (en dan hebben we het over jou, Charlie Heaton). Wie honger had, proefde van al even roze macarons, lollies in de vorm van lipjes of chocolade hartjes, en wie zichzelf nog net dat beetje feestelijker wilde maken, kon zelfs een glittertattoo laten plaatsen. Onze koffer zit ondertussen vol met roze glitter. Als kleine, parelende herinneringen aan een ongelofelijke avond.