Fantastic Beasts: de nieuwe trailer is uit mét langverwachte hete Dumbledore

Gepubliceerd op 14 maart 2018 door Isabelle
Fantastic Beasts: de nieuwe trailer is uit mét langverwachte hete Dumbledore

Fantastisch nieuws op deze dinsdagochtend: de fantastische beestjes van JK Rowling zijn terug en hier is de eerste, veelbelovende trailer. Oh, en ook: Jude-Law-als-Dumbledore-alert!!!! 

We berichtten eerder al over het feit dat Albus Dumbledore in zijn jonge jaren blijkbaar dé hunk van dienst was, nu krijgen we daar ook de eerste beelden van te zien. Het tweede luik van de Fantastic Beast trilogie voert je terug naar het Hogwarts van de jaren twintig, waar tweed jasjes, corduroy en ellebooglappen hopeloos hot worden gemaakt door Jude Law in de rol van een jeugdige Dumbledore -toen nog gewoon professor Metamorfoses. Uiteraard zijn ook Eddie Redmayne en zijn vuurrode haardos van de partij, net als Johnny Depp die de schurk Grindelwald mag vertolken.

Nog een leuke verrassing: ook Big Little Lies ster Zoë Kravitz maakt een glamoureuze opwachting. Zij verscheen in de eerste film welgeteld drie seconden in een oude foto, maar krijgt nu een volwaardige rol als Leta Lestrange, Newt Scamanders love interest met de alarmerende familienaam van ons aller bekende Bellatrix. Minder leuk voor Newt: ze blijkt in de film verloofd met zijn oudere broer Theseus. Dat belooft weinig goeds. Hetzelfde geldt trouwens voor de aanwezigheid van creepy Credence en diens klaarblijkelijke nieuwe liefje: een vrouw die onder invloed van een vloek bij de minste spanning in een monster verandert. Fijn zo.

Verder nog een oude bekende: Nicolas Flamel, de man achter de Steen der Wijzen (Harry Potter kenners zitten nu al "ja ik ken die" roepend op en neer te springen) passeert ook de revue. Uiteindelijk krijg je ook het vrolijke drietal uit New York, de zusjes Queenie en Tina Goldstein en sympathieke bakker Jacob Kowalski, te zien.

Het ziet er alvast reuzegezellig uit! Verder genoeg schubben, vacht en slijm om de gemiddelde fantasy lover op de knieën te krijgen, wij hebben The Crimes of Grindelwald, zoals de prent officieel heet, alvast op ons verlanglijstje staan:

Ging iets te snel? Neem hier alle personages onder de loep: