Horoscoop: dit staat jouw sterrenbeeld te wachten in maart

Geüpdatet op 1 maart 2018 door Maxine Detaellenaere
Horoscoop: dit staat jouw sterrenbeeld te wachten in maart

Een loonsverhoging, liefdesverdriet of juist een wilde nacht met een hete barman? Ontdek wat je te wachten staat in maart.

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Neptunus stimuleert je fantasie en de zon maakt het je gemakkelijker je fantasie te uiten. Geniet van alles wat je doet, zo zal je het nog beter doen en zal men je talenten herkennen.

Hart: Duw jezelf niet naar beneden en oordeel niet te hard over jezelf. Je hebt alle recht om trots te zijn op wie je bent. Erken je talenten en apprecieer hen... dankjewel om te zijn wie je bent.

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: Een hele rits aan planeten staat deze maand in jouw teken. Ze stimuleren je om te ondernemen, om risico's te nemen. Je krijgt de kans om je moed, wilskracht en vastberadenheid te tonen.

Hart: Venus verbindt je met anderen en laat je enthousiasme in de volle loop. Blijf niet alleen maar deel je reis met anderen. Er staat je deze maand een belangrijke ontmoeting te wachten.

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Je bezit grote rijkdommen, maar misschien besef je dit niet? Blijf niet vastzitten in een routine die je doet vastroesten. leef volgens je eigen criteria, niet die van anderen.

Hart: Iedereen moet zijn eigen weg volgen, dus wacht niet tot wij van jou houden. Begin bij het verzachten van je hart, zorg dat je jezelf amuseert en doe jezelf goed. Zo maak je je relaties gemakkelijker.

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: De planeten staan in het vuurteken en geven je leven een boost. Dit is het moment om nieuwe projecten te beginnen, om nieuwe mensen te contacteren en je blik te verruimen.

Hart: Alle antwoorden op je vragen vind je in jezelf, het volstaat om ze te gaan zoeken. Laat je intuïtie spreken, luister er aandachtig naar en volg het. Het toont je de weg die je moet volgen.

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Beperk jezelf niet tot de dingen waarvan je weet hoe je ze moet doen. Maak jezelf nieuwsgierig en leer nieuwe dingen bij. Nieuwe mogelijkheden zullen verschijnen, zorg ervoor dat je er open voor staat.

Hart: Ben je geboren in juni, neem dan de tijd, hou je kalm en laat ballast los. Ben je geboren in juli, laat je dan niet beetnemen door het leven. Je moet een keuze maken, een beslissing nemen. Geloof in jezelf.

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: De kosmos geeft je een boost. Er wordt een opening gecreëerd, een positieve verandering kondigt zich aan, er staan nieue dingen op het programma! Verenig je krachten en zet een stap vooruit.

Hart: Op vlak van gevoelens mag je je verwachten aan positieve vooruitzichten. Onverwachte ontmoetingen en verrassingen staan je te wachten. Vertrouw op jezelf, op je verleidingskracht en je vrijgevigheid.

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: De beperkingen die je voelt, komen enkel vanuit jezelf. Geef jezelf de vrijheid om te zijn wie je echt bent. Maak je ideeën openbaar en neem enkele risico's, berekende risico's natuurlijk, maar ga er wel voor!

Hart: De pure, authentieke liefde bestaat maar blijf er niet achter zoeken. Ze zal verschijnen wanneer je iedere dag opnieuw zelf authentiek bent in je woorden en je daden, zowel met anderen als met jezelf.

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Onderneem stappen om je leven te vereenvoudigen. Ontdoe je van dingen of personen die geen meerwaarde bieden. Ben je geboren in september en heb je de indruk dat alles vertraagt? Er is geen reden tot ongeduld, alles verloopt zoals het moet.

Hart: Blijf niet afhankelijk van de liefde die men je geeft. Geef zelf ook liefde, zonder dat je er iets voor verwacht. Je zal ervoor beloond worden.

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Bekijk wat je bereikt hebt met een heldere en welwillende blik. Je hebt misschien nog wel veel te doen, maar je hebt de middelen om je doelen te bereiken, twijfel daar niet aan.

Hart: Kwaliteit, niet kwantiteit! Wees zacht in de liefde en wees geïnteresseerd in je partner. Een glimlach, een vriendelijk woord of een kleine attentie doen meer goeds dan een passionele liefdesverklaring.

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Mars en Mercurius, de planeten van actie en intelligentie, geven je sociale leven een boost. Ze geven je energie en een praktische instelling. Engageer je in een project, vertel je ideeën en je zal respons krijgen.

Hart: Wees geen einzelgänger, train en motiveer je naasten. Ben je vrijgezel? Je kansen op een amoureuze ontmoeting worden groter. Blijf niet steken op je vertrouwde pad, maar maak een sprong in het onbekende.

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: Mars verhit de gemoederen en je wil toegeven aan je ongeduld. Vecht er niet tegen, het heeft toch geen zin, maar zet alles op een lager pitje. Ben je geboren in december? De tijd is gekomen om je verantwoordelijkheid op te nemen.

Hart: Stel niet te veel eisen aan je partner of aan jezelf. Probeer niet om iemand te forceren iets te zijn die hij of zij niet is. Wees juist beschikbaar en stel je verzoenend op, zoek naar gemeenschappelijk terrein, je zal het vinden.

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: Niet alleen barst je van de ideeën, maar je hebt ook zin om ze uit  te voeren. De planeten stimuleren je om meer en beter te doen. Je non-conformisme, originaliteit en je gevoel voor humor maken het verschil.

Hart: De mooie Venus staat in een teken dat je aanspreekt en enthousiast maakt. Ga uit, nodig mensen uit en amuseer je! Laat het toeval zijn werk doen.

Didier Blau