Kim Kardashian heeft een wel heel opvallend nieuw kapsel

Gepubliceerd op 26 februari 2018 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian heeft een wel heel opvallend nieuw kapsel

You guys, Kim Kardashian heeft een gloednieuw kapsel en het is euh...compleet anders dan dat we ooit van haar zagen. Ze heeft namelijk roze haar.

I want...

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim Kardashian zit overduidelijk in haar roze periode. Zo postte de 37-jarige reality ster afgelopen weekend een foto van een vintage Barbieroze Lamborghini Countach en showde ze haar 108 miljoen volgers een een atypische make-uplook met roze oogschaduw. Gisteren ging kameleon Kim nog een stapje verder met haar roze revolutie en liet  haar ijsblonde lokken roze kleuren. That's right, geen pruik, want daar doet de kersverse pink lady naar niet aan, zo liet de via Twitter weten. 'It's real.' Al dankt ze haar lange lokken vermoedelijk wel aan extensions.

 

Comfy fleece

Nadat Kim Kardashian haar nieuwe look via Instagram wereldkundig maakte, werd ze samen met echtgenoot Kanye West in Los Angeles gespot. Toch waren het niet enkel Kims roze lokken maar wel de WITTE FLEECE die de Instaqueen casual met een comfortabele joggingbroek en een paar laarzen met slangenprint combineerde. What would Jani say? Wie dacht dat Kim een dieptepuntje had bereikt toen ze het 'coureursbroekje' tot een volwaardig kledingstuk probeerde te maken, think again! Mentor en Kims persoonlijke stijlgoeroe Kanye West leek alvast in de wolken met ietwat bizarre nieuwe van zijn vrouw. De rapper was in een dolle bui en trakteerde de aanwezige paparazzi zelfs op een grapje. Zo deed de rapper alsof hij zijn jongeheer bovenhaalde en tegen de muur van de loods begon te plassen. (zie galerij) Dit tot groot jolijt van Kim. Pinks have more fun?