Reizen: De 10 populairste Airbnb-bestemmingen op Instagram

Gepubliceerd op 15 februari 2018 door Malvine Sevrin en Maxine Detaellenaere
Reizen: De 10 populairste Airbnb-bestemmingen op Instagram

Een panoramische uitzicht, een afgelegen chalet of een geheime tuin... Dit zijn de tien mooiste Airbnb-locaties die ons onmiddellijk zin geven om onze koffers te nemen.

Ben je dol op een city-trip op tijd en stond of reis je gewoon erg graag, dan beland je vast regelmatig op de website van Airbnb. Op de Instagram-account van het verhuurplatform deelt Airbnb dagelijks vakantiefoto's van reizigers die hun kiekjes met #airbnb tagden. Deze tien bestemmingen deden de likes de hoogte inschieten.

10. Penthouse met prachtuitzicht, Kaapstad, Zuid-Afrika

Hop richting Kaapstad! Ontdek het fantastische uitzicht op de glooiingen van de Tafelberg. Onmogelijk om hier met het verkeerde been uit bed te stappen.

1/

9. Appartement met zeezicht, Mollymook, New South Wales, Australië

Dit prachtig gedecoreerde appartement biedt een niet te evenaren zeezicht. Hier kan je urenlang naar buiten zitten kijken zonder je een seconde te vervelen.

2/

8. Knus appartement voor de bibliofiel, Parijs, Frankrijk

Een gezellig appartement vol daglicht in het hart van Parijs met zicht op de befaamde Sacré-coeur? Daar hoeven we geen twee keer over na te denken.

3/

7. Afgelegen boomhut: Atlanta, Georgia, Verenigde Staten

Deze fenomenale boomhut is de plek uit je kinderdromen, maar ook de ideale plaats om te herbronnen en te genieten van de natuur.

4/

5/

5. Boomhut in het bos, Atlanta, Georgia

Heel wat mensen hebben blijkbaar heimwee naar hun kinderjaren want op de vijfde plaats vinden we opnieuw de boomhut in Atlanta terug.

 

6/

 

4. Zuiders appartement met zwembad, Tulum, Mexico

Trek op ontdekkingstocht langs de Mayatempels en de maagdelijk zandstranden in Tulum. Wanneer je nood krijgt aan een siësta kan je in dit authentieke appartement verpozen aan het privézwembad.

 

7/

3. Romantische chalet aan het meer, Lutsen, Minnesota

Deze serene chalet zit verborgen in de bossen aan Lake Superior en is een perfecte plek voor een romantisch reisje. Het privéstrand met kayaks krijg je erbovenop.

8/

2. Rustieke chalet met jacuzzi, Washington, VS

Deze A-vormige chalet in Washington doet je dromen van de winter. Hij bevindt zich op 20 minuten van het Mount Rainier National Park, waar vanalles te beleven valt. Maar aangezien je verblijf voorzien is van een jacuzzi, wifi en een grill zit de kans er ook in dat je deze afgelegen plek niet wil verlaten.

9/

1. Tye Hause, Washington, VS

Et voilà, de populairste Airbnb op Instagram! Verbaasd zijn we allerminst. Deze rustig gelegen chalet bevindt zich bovendien dicht bij een skiresort.