Beauty secret: dit is volgens Pinterest de beste mascara ter wereld

Geüpdatet op 16 februari 2018 door Jolien
Beauty secret: dit is volgens Pinterest de beste mascara ter wereld

Heb jij je favoriete mascara nog steeds niet gevonden? Dan moet je deze proberen! 

Het grote moment is daar: je mascara is op en jij moet naar de winkel om een nieuwe te kopen. Laat je je dan verleiden door het grote aanbod of ga je steeds voor hetzelfde exemplaar? In beide gevallen raden we je aan om binnenkort toch eens voor 's werelds beste mascara te kiezen, althans, volgens Pinterest...

Wanneer je voor die giga muur staat en er zo'n honderdtal mascara's naar je lonken, heb je geen enkel idee welke nu écht het meeste volume bezorgt of de langste wimpers creëert. Net daarom waren wij dolgelukkig toen we ontdekten dat Pinterest het verlossende antwoord biedt op de vraag: 'Welke mascara is nu écht de beste?'.

mascara_too_faced_better_than_sex_beste_make-up_beauty

Beter dan seks...

De mascara Better Than Sex van het merk Too Faced werd maar liefst 60 000 keer gepind op Pinterest, en is daarmee het best scorende exemplaar ooit op dit social media platform! Als we de recensies mogen geloven, zou de mascara je wimpers 1,9 procent meer volume geven én ze van extra lengte voorzien. Bij ons is hij te koop via Douglas.nl voor 22,99 euro! Misschien duurder dan de jouwe, maar wel goedkoper dan wimperextensions, 't is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Voor de Simonnekes (de bleitkous van Thuis, nvdr.) onder ons is er ook een waterproof variant!

Pssst, lees ook: 11 beautytrends voor 2018