Deze actrice gaat Meghan Markle spelen in romantische tv-film

Geüpdatet op 8 februari 2018 door Laure Vandendaele
Deze actrice gaat Meghan Markle spelen in romantische tv-film

Sommigen noemen de gelijkenis tussen prins Harry's aanstaande bruid en de Amerikaanse actrice 'treffend'. De film wordt in de lente, wanneer het koppel voor het oog van de wereld hun jawoord geeft, op televisie verwacht. 

Een prins die zijn hart verliest aan een Amerikaanse actrice, het lijkt wel een verhaallijn uit een film. Een film die ook binnen afzienbare tijd op het kleine scherm te zien zal zijn want de Amerikaanse televisiezender Lifetime (bekend van pareltjes zoals 'Britney Ever After') is momenteel bezig met de voorbereidingen van 'Harry & Meghan: The Royal Love Story'.

Goed gecast

Het scenario, losjes gebaseerd op waargebeurde feiten, is er al. Volgende stap: de acteur en actrice casten die in de rol van prins Harry en Meghan Markle kruipen. In tegenstelling tot de twijfelachtige Britney en een matige Kate Middleton (zie: William & Kate) slaagden de makers er deze keer wél in om acteurs te vinden die een echte gelijkenis met de beroemdheden vertonen. Vooral Parisa Fitz-Henley, bekend uit de serie Jessica Jones, is uitstekend gecast voor haar rol als Meghan Markle. De Brit Murray Fraser kruipt in de huid van prins Harry.

'Harry & Meghan' vertelt het verhaal van de ontluikende romance tussen de Amerikaanse Suit-actrice en de populaire royal. De twee leerden elkaar via een gemeenschappelijke vriend kennen en hadden maandenlang een geheime relatie. Tijdens die periode reisden de twee samen naar Afrika en Canada, waar Meghan verbleef voor wat haar laatste opnames van Suites zouden worden.

In de lente

In november van vorig jaar maakten de lovebirds hun verloving bekend. Op 19 mei geven ze elkaar hun jawoord tijdens in de kapel St.George in het kasteel van Windsor nabij Londen. Rond die periode wordt de film over hun romance op het kleine scherm verwacht.