Dé 10 lekkerste restaurants om je valentijnmenu te bestellen

Geüpdatet op 14 februari 2018 door ELLE Partner
Dé 10 lekkerste restaurants om je valentijnmenu te bestellen

Heb je geen zin om valentijn te vieren in een overvol restaurant tussen koppels die ofwel onophoudelijk kibbelen of elkaar de hele tijd bepotelen? En verras je je partner liever met je stralende verschijning in plaats van urenlang in de keuken groenten schoon te maken? Dit jaar is het zonneklaar : je bestelt je menu voor twee gewoon rechtstreeks bij de beste restaurants! Zo heb je tenminste tijd om je make-up bij te werken en kaarsjes aan te steken terwijl Uber Eats je bestelling brengt.

Ontdek de tien beste restaurants waar je een heerlijk menu kunt bestellen voor een romantische valentijn bij je thuis!

Psst : Je kortingscode is ONLYFORELLE
(Met deze code, die de hele maand februari geldig is, krijg je als nieuwe gebruiker van Uber Eats vijf euro korting).

1/

1. Umamido

Fan van de wereldkeuken? We brengen Japan gewoon naar jou! Dan kunnen jullie elkaar diep in de ogen kijken bij een heerlijke portie gyoza en zelfgemaakte noedels (maar niet door jou!).

2/

2. Mano a Mano

Met een lekkere Italiaan waan je je meteen in Venetië ! We kunnen je alvast de verse pasta aanbevelen. (Vooral de agnolloti con prosciutto e salvia en de rigatoni ai quattro formaggi zijn niet te versmaden!) Of een pizza, als het écht snel moet gaan ...

3/

3. Ellis

Als je uit pure liefde bereid bent om te zondigen tegen je dieet omdat manlief zin heeft in frietjes met een burger, dan moet je zonder twijfel de Ellis-gourmetburgers eens uitproberen. En ze zijn nog veggievriendelijk ook! Onweerstaanbaar!

4/

4. Takumi

Staat je lief altijd klaar om iets nieuws uit te proberen? Dat treft! Als bij toverslag kunnen jullie samen genieten van de overheerlijke donburi van Takumi: een kom rijst met varkensgehakt, gember en komkommer, fijne sneetjes rundvlees en ui, gekarameliseerde kippenballetjes of gefrituurde kip in een krokant jasje. Dat wordt smullen!

5/

5. Knees to Chin

Superverse en verleidelijke lenterolletjes van Knees to Chin: je zou voor minder op de knieën gaan! Deze fusionkeuken combineert aroma’s uit het verre Azië met vertrouwde smaken van bij ons.

6/

6. Bavet

Als het allemaal niet te chique hoeft te zijn, dan doet de Belgische spaghetti van Bavet je misschien wel watertanden. En wie weet inspireert het jullie om de befaamde spaghettiscène uit ‘Belle en het Beest’ na te spelen ... Of misschien ook niet.

7/

7. Gyozaria - Harry Suzuki

We beginnen met hun beroemde wakamesalade, voor we ons helemaal laten gaan met de gyoza ... Een absolute must voor liefhebbers van Japanse ravioli.

8/

8. Sum Sum

Als je houdt van de Aziatische keuken, dan is dit het geknipte adresje voor jou! Sum Sum is dé specialist in huisgemaakte dim sum en bao. Onze suggestie? De Dim Sum Party Mix (zo kun je alle smaken eens uitproberen), gevolgd door Peking Duck Bao of Tempura Shrimp Bao.

9/

9. Ashok’s

Zin in een pikant avondje? Met de Indische gerechten van Ashok's maak je het zo pittig als je zelf wilt ... Of je nu kiest voor het ontdekkings- of het degustatiemenu, bereid je maar voor op een exotische avond!

10/

10. COCO Donuts

Al een idee voor het dessert? Stel zelf je donuts samen met zijn favoriete ingrediënten : Oreo, Apple & Cinnamon, Cuberdon, Salted Caramel ... Als dat geen teken van liefde is!

Dit artikel werd opgesteld in samenwerking met Uber EATS.