Zwoele parfums om mee uit te pakken op Valentijn

Gepubliceerd op 31 januari 2024 door Lore Ginneberge
Zwoele parfums om mee uit te pakken op Valentijn

Een beetje cliché is best oké! Een sensuele geur is en blijft een geweldig cadeau om te geven en te krijgen. Ontdek onze selectie parfums voor Valentijn.

1. Vanille Sex van Tom Ford

Vanille Sex is een betoverende geur die de lichte én de donkere zijde van vanille combineert. Het parfum transporteert je naar een rijk universum waar vanille als koningin van de specerijen omringd wordt door bloemige toetsen van jasmijn, aangevuld met zacht sandelhout.

Vanilla Tom Ford via De Bijenkorf
Vanilla Sex, Tom Ford via De Bijenkorf

Shop hier

2. I want Choo van Jimmy Choo

Een liefdesdrankje in een fles. Met zoetsappige perzik en mandarijn als topnoten, en een vervolg van Arabische jasmijn en vanille. Ook met de glamoureuze verpakking is het scoren!

parfum dames valentijn
Jimmy Choo, I Want Choo

Shop hier

3. Black Opium Over Red van Yves Saint Laurent

Black Opium Eau de Parfum Over Red speelt met intensiteit door een levendige rode kersennoot te combineren met de diepte van espresso en oranjebloesem. Deze combinatie creëert een gedurfde geurervaring die je niet meer loslaat eens je 'm test.

Black Opium Over Red, Yves Saint Laurent zwoele parfums valentijn
Black Opium Over Red, Yves Saint Laurent

Shop hier

4. Patchouli Tentation van BVLGARI

Witte abrikoos, maar vooral patchoeli zorgen voor deze nieuwe verleidelijke geur. Deze laatste is een tropische plant met een aards, warm karakter, en werkt bovendien als afrodisiacum. Is er een passender parfum voor Valentijn?

valentijn parfum vrouwen
Patchouli Tentation, Bvlgari

Shop hier

5. Rolling in Love van Killian

Rolling in Love speelt met de essentie van liefde, waarbij amandelmelk, iris en musk samenkomen in een speelse, sensuele dans van geurnoten. Een charmante mix die romantiek en zachte verleiding oproept.

Rolling in Love, Killian parfums valentijn
Rolling in Love, Killian

Shop hier

6. Born in Roma Donna van Valentino

Valentino Born in Roma Donna combineert de elegantie van Haute Couture met Rome's levendige straatcultuur. Deze bloemige geur mengt zachte jasmijnnoten met warme bourbon vanille, aangevuld door frisse zwarte bessen en bergamot. Een subtiele mix van kasjmier en guaiac hout rondt de geur af, waardoor het een moderne, doch tijdloze uitstraling krijgt.

parfums sensuele geuren valentijn
Born in Roma Donna, Valentino

Shop hier

7. Reine de Nuit van Byredo

Dit flesje is als een flirt met de nacht, waarbij een druppel genoeg is om je in een wolk van jasmijn, lelie en roos te hullen. Deze noten ontluiken hun geheimen wanneer de avond valt, waardoor je met elke beweging een vleugje nachtelijke betovering verspreidt. Een speelse, sensuele ervaring die de mystiek van de nacht op je huid tot leven brengt.

Night Veils, Byredo
Reine de Nuit, Byredo

Shop hier

8. Si Passione Eclat van Giorgio Armani

Alweer een geweldige toevoeging aan de intussen uitgebreide Si-lijn van Armani. Ditmaal met een warm, houtachtig kantje dankzij roos, cederhout en patchoeli. Samen zorgen ze voor een sterke, zij het elegante mengeling die lang blijft nazinderen.

Si Passione Eclat, Giorgio Armani zwoele parfums valentijn
Si Passione Eclat, Giorgio Armani

Shop hier

9. Spell on You van Louis Vuitton

Spell On You combineert de delicate iris uit Florence met roos, Sambac jasmijn en acacia, afgerond met een vleugje musk. Deze geur weerspiegelt een subtiele mix van sensualiteit en frisheid, geïnspireerd door de dynamiek van gepassioneerde liefde.

Spell on You, Louis Vuitton parfums valentijn
Spell on You, Louis Vuitton

Shop hier

10. Scarlet Poppy Intense van Jo Malone

Een exotisch getinte geur geïnspireerd door de klaproos uit de wilde steppen van Azië. Fluweelzachte iris, verleidelijke tonkaboom en een sappig vijgenakkoord maken deze weelderige geur compleet.

Scarlet Poppy Intense, Jo Malone vrouwen parfums valentijn cadeau
Scarlet Poppy Intense, Jo Malone

Shop hier

LEES OOK: dit is het perfecte parfum voor jouw sterrenbeeld