Zien: Deze vijf verslavende series zullen we bingewatchen in 2018

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Zien: Deze vijf verslavende series zullen we bingewatchen in 2018

Is bingewatchen ook jouw favoriete sport? Dan zit je met deze vijf nieuwe series zeker goed! 

Verrassende plot twists, spannende scenario's en hilarische humor, ontdek welke veelbelovende series je zeker moet kijken in 2018!

#1 Good Girl

Waarover gaat het? Drie huisvrouwen doen er alles aan om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, en besluiten om de supermarkt om de hoek te beroven. Maar de buit blijkt veel hoger te zijn dan verwacht, en al snel ontdekken ze dat het een pak moeilijker wordt om met hun roof dan verwacht...

Waarom is het zo goed? Omdat de casting van drie steengoede comedy actrices en het sterke script à la Very Bad Trip veel goeds beloven: Christina Hendricks (Mad Men), Retta Sirleaf (Parks and Recreation) et Mae Whitman (Parenthood).

1/

#2 Unsolved

Waarover gaat het? De rode draad van deze serie? Een fel gemediatiseerde moordzaak die nooit opgelost werd. Het eerste seizoen verhaalt de aanslagen op twee legendes uit de Amerikaanse hiphop: Tupac Shakur et Notorious B.I.G

Waarom is het zo goed? Omdat deze politieserie flashbacks uit het leven van de rappers afwisselt met de voortgang van het onderzoek bij de LAPD.

2/

#3 Mosaic

Waarover gaat het?  Het verhaal volgt het onderzoek naar de moord van Olivia Lake (Sharon Stone!), een schrijfster van kinderboeken die vermoord werd op oudejaarsavond, in een skioord in Utah.

Waarom is het zo goed? Omdat het ongelofelijk interactief is: via een app kan de kijker reageren en onderzoekselementen ontdekken. Enige obstakel: De app is momenteel enkel beschikbaar in de VS, maar fingers crossed dat deze snel tot bij ons raakt!

3/

#4 Altered Carbon 

Waarover gaat het? We vliegen naar de 25e eeuw, waar de mens zich kan verplaatsen in andermans lichaam en zo zijn levensduur kan verlengen. Maar vorige nacht werd de rijkste man ter wereld vermoord. Om zijn moord te onderzoeken, huurt hij een soldaat in en biedt hij hem de kans om te herleven.

Waarom is het zo goed? Omdat deze science-fiction serie zich, net als Black Mirror, vragen stelt bij onze steeds nauwere band met technologie.

4/

#5 Life sentence 

Waarover gaat het? Stella heeft de laatste acht jaar geleefd alsof ze iedere dag kon sterven, omdat ze kanker heeft. Maar wanneer ze wordt genezen verklaard, ontdekt ze wat de gevolgen zijn van jarenlang te leven alsof het je laatste dag was.

Waarom is het zo goed? Omdat onze favoriete Pretty Little Liar Lucy Hale zich hier van een volledig andere kant laat zien.

Via ELLE Belgique - Malvine Sevrin