Must try: Chocolade in Millennial Pink

Gepubliceerd op 1 maart 2018 door Maxine Detaellenaere
Must try: Chocolade in Millennial Pink

Ons favoriete snoepgoed is vanaf nu ook verkrijgbaar in onze favoriete kleur. Als dat geen match made in heaven is! #eyecandy

Chocoladefabrikant Barry Callebaut brengt voor het eerst roze chocolade zonder toegevoegde kleurstoffen op de markt. En dat is behoorlijk spectaculair nieuws. Want het is geleden van 1936 dat er nog een nieuw soort chocolade op de markt kwam, toen het Zwitserse Nestlé de witte chocolade ontwikkelde.

"Na jarenlange research hebben wij de Ruby-cacaoboon gecreëerd. Daaruit vervaardigen we chocolade met een roze-rode kleur en een fruitige, fris-zure smaak", vertelt Frederic Janssens, brandmanager bij Barry-Callebaut. Wij zijn alvast grote fan, want de lekkernij ziet er niet alleen prachtig uit door z'n millennial pink kleurtje, maar ze smaakt ook verrukkelijk. Je kan het snoepgoed vanaf vandaag in z'n pure vorm of verwerkt in patisserie kopen bij Marijn Coertjens en Jerôme Grimonpon en later dit jaar bij tal van ambachtelijke chocolatiers.

 

roze, chocolade, snoep, dessert, guilty pleasure, millennial, pink
Patisserie van Marijn Coertjens

Roze ananas

Chocolade is trouwens niet de enige lekkernij die recent een roze make-over kreeg, ook je trouwe bakje troost kan je nu in een girlie uitvoering drinken. Op heel wat leuke adresjes is de pink latte al beschikbaar. Of maak gewoon zelf een millennial pink cocktail voor je volgende Girl's Night In. Hou je het liever gezond, dan kan je nu ook smullen van roze ananas.

roze chocolade, roze, chocolade, barry-callebaut, snoep, kitkat, dessert, snack, lekkernij, chocoholic, pink latte, roze ananas
Bron: delish.com