Deze 10 beroepen scoren het best op Tinder

Gepubliceerd op 24 februari 2023 door ELLE België
Deze 10 beroepen scoren het best op Tinder Spotlight Launchmetrics

Schakel je Tinder in in je zoektocht naar De Grote Liefde? Good luck! Vind je maar geen geschikte foto om te gebruiken? Probeer het dan met je job. Deze beroepen prikkelen de nieuwsgierigheid van single mannen.

Tinder maakte een lijst met de beroepen die de meeste swipes naar rechts opleveren. Geen grote verrassingen, als is er wel voldoende variatie in de top tien.

1. Vastgoedmakelaar

Zouden programma's als 'Selling Sunset' daar iets mee te maken hebben?

2. Chef-kok

Liefde gaat door de maag, dus iedereen die dagelijks in de keuken van een restaurant of bar staat, heeft een streepje voor bij singles.

3. Headhunter

Daar hebben verschillende romcom's waarschijnlijk voor gezorgd...

4. Architect

Architecten zijn zowel creatief als analytisch, dit beroep oogst succes op datingapps en we begrijpen waarom.

5. Personal trainer

Ook fitnesscoaches of personal trainers blijken een gewild beroep. Hoeft niet te verbazen, want iemand die bezig is met sport en gezondheid én kennis heeft van zaken kan bij heel wat Tindergebruikers op bewondering rekenen.

6. Social media manager

Iemand die van sociale media z'n beroep maakt is ongetwijfeld op de hoogte van de laatste trends, kan je meetronen naar de nieuwste hotspots of maakt geweldige foto's en video's. Creatief en gepassioneerd: twee eigenschappen die hoe dan ook in de smaak vallen.

7. Leerkracht

Want hadden we allemaal niet een crush op een of andere leraar/lerares vroeger?

8. Ondernemer

Iemand die gedreven z'n dromen najaagt en het aandurft om een eigen bedrijf uit de grond te stampen... Geen wonder dat selfmade ondernemers in de lijst van Tinder staan.

9. Stewardess

Een torenhoog cliché, maar we snappen de aantrekkingskracht. De chique kostuums, strakke kapsels en de elegantie van stewardessen kunnen op heel wat bewondering rekenen.

10. Model

Nog zo'n beroep waar je niet van opkijkt: modellen zullen voor eeuwig en altijd goed in de markt liggen.

LEES OOKThe ick, love bombing, gaslighting: toxische dating termen uitgelegd