Jessica Alba bevallen van derde kindje

Gepubliceerd op 2 januari 2018 door Laure Vandendaele
Jessica Alba bevallen van derde kindje

Jessica Alba is vlak voor het begin van het nieuwe jaar voor de derde keer mama geworden. De 36-jarige actrice beviel op 31 december van een eerste zoontje, Hayes. 

Save the best for last, moet Jessica Alba's nieuwste telg gedacht hebben. En dus besliste de baby om op de laatste dag van het jaar van zich te laten horen. De 36-jarige actrice beviel afgelopen zondag, op 31 december, van een zoontje dat de naam Hayes Alba Warren kreeg. Het is het eerste zoontje voor Alba en haar echtgenoot Cash Warren. Het koppel heeft al twee dochtertjes, Honor (9) en Haven (6).

Fiere papa

Het was de trotse vader Cash Warren die het heuglijke nieuws op de eerste dag van het nieuwe jaar bekend maakte. De filmproducent deelde een foto van zijn kersverse zoon op Instagram. "Jij weet als geen ander hoe je het nieuwe jaar moet inluiden. Je kwam een paar dagen te vroeg op de wereld maar we zijn dolgelukkig. Jouw moeder is de sterkste vrouw die ik ken...je mag je gelukkig prijzen met haar aan je zijde. Je hebt twee fantastische zussen die nu al dol op je zijn en je altijd zullen bijstaan met raad en daad. Op de eerste dag van je leven beloof ik om van je te houden, je te beschermen en je te helpen om al je dromen waar te maken. Welkom bij de familie mijn lieve baby Hayes!", schreef de filmproducent bij het plaatje.

Ook mama Jessica maakte van het sociale mediakanaal gebruik om een eerste foto van haar zoon te delen.

Jessica Alba en Cash Warren stapten in 2008 in het huwelijksbootje.