Must-have: deze slimme snoeppot krijg je maar één keer per dag open

Geüpdatet op 22 december 2017 door Jolien
Must-have: deze slimme snoeppot krijg je maar één keer per dag open

Zou jij ook een hele dag door kunnen snoepen? Dan heb je deze slimme snoeppot nodig!

'Nog ééntje!', is vaak je excuus om een hele zak snoep naar binnen te werken. Achteraf komt het schuldgevoel én het misselijke gevoel, maar dan is het te laat! Wel, voor iedereen die een gebrek aan zelfbeheersing heeft, is er nu een slimme snoeppot die je maar één keer per dag kan openen. GE-NI-AAL!

Je bent op dieet, maar toch wil je jezelf af en toe verwennen met een snoepje of koekje. Gevaar: je haalt de verleiding in huis en het is bijna onmogelijk om jezelf te bedwingen... En wij begrijpen natuurlijk dat wanneer er een pot met lekkernijen naar je lonkt, het zeer moeilijk is om eraf te blijven. Net daarom is de kSafe een must-have die jouw dieet en lijn kan redden! Op het eerste gezicht, lijkt hij op een standaard bokaal waarin je je lievelingssnoep kan bewaren, maar niets is minder waar. Deze pot is namelijk voorzien van een slot waardoor je hem maar af en toe kan openen. Van tien minuten tot tien dagen, jij bepaalt op voorhand wanneer en hoe vaak je mag zondigen!

Je kan dit toestel dus eigenlijk voor veel meer gebruiken. Of je nu wil stoppen met roken, je voedselvoorraad wil beschermen tegen je wraatzuchtige huisgenoten of het lievelingsspelletje van je kinderen wil opbergen, de kSafe helpt je erbij. Wij hebben er alvast één besteld om onze cravings tegen te gaan, nu jij nog!

Psst, lees ook: Dankzij dit grappige gadget vliegen de overtollige kilo's eraf