5 originele manieren om jezelf te parfumeren

Geüpdatet op 22 april 2022 door Laure Vandendaele
5 originele manieren om jezelf te parfumeren

Parfum verstuiven lijkt een eenvoudige zaak. Snel twee keer op je snek sprayen en klaar. Maar zo eenvoudig is het niet. Jezelf met stijl parfumeren gebeurt volgens de regels van de kunst. Chanel neemt ons mee naar zijn olfactorische universum en leert ons hoe het écht moet. Met elegantie en subtiliteit.

5 originele manieren om je te parfumeren met Chanel

ELLE x CHANELverklappen jou vijf originele manieren om je te parfumeren met het iconische N°5 parfum.

Geplaatst door ELLE België op maandag 18 december 2017

Ga naar de volgende pagina voor meer tips  >>>

1/

1. Spray je parfum

5 originele manieren om je te parfumeren met Chanel N°5

ELLE x CHANEL verklappen jou vijf originele manieren om je te parfumeren met het iconische N°5 parfum. Zo breng je de intense ondertoon van L'Eau N°5 naar voren door haar aan de brengen op je pulse points, zoals achter je oren en in je hals. Daar straalt je huid het meeste warmte uit, waardoor de geur er beter blijft hangen. En telkens je beweegt, zorg je voor een heerlijke geurende sluier om je heen... l

Geplaatst door ELLE België op maandag 18 december 2017

Verstuif je parfum rechtstreeks op de huid om alle facetten van de zorgvuldig opgebouwde geur volledig tot zijn recht te laten komen. Kies voor plekjes waar je hartslag het beste voelbaar is, die geven de meest warmte af. Denk bijvoorbeeld aan de nek, je decolleté, achter de oren en op de polsen. Op deze manier zal je het langst genot hebben van het kostbare jus.

2/

2. Op je haar

5 originele manieren om je te parfumeren met Chanel

ELLE x CHANEL verklappen jou vijf originele manieren om je te parfumeren met het iconische N°5 parfum. Niets is meer sensueel en elegant dan geparfumeerd haar. Telkens je beweegt, zorg je voor een heerlijke geurende sluier om je heen dankzij deze verbuiging van de fragrance dat speciaal gemaakt werdt om je haar te respecteren.

Geplaatst door ELLE België op maandag 18 december 2017

Wist je dat je je favoriete parfum ook gewoon op je haar kan verstuiven? Op die manier geniet je omgeving (en jezelf) van je lekkere parfum wanneer je met je hoofd beweegt. Spray het parfum op de puntjes of op je haarborstel net voor je je haar kamt. Let op: kies wel voor een specifiek haarparfum om te voorkomen dat je haarvezels beschadigd raken.

3/

3. Geparfumeerde bodylotion

5 originele manieren om je te parfumeren met Chanel

ELLE x CHANEL verklappen jou vijf originele manieren om je te parfumeren met het iconische N°5 parfum. De geparfumeerde N°5 Gold Fragments bodygel zorgt voor een all-over ervaring. Hij prikkelt je neus met het elegante parfum, is een streling voor het oog met al die verfijnde pailletjes en voelt heerlijk luchtig op de huid, dankzij de geltextuur die snel intrekt. Te gebruiken op eigen risico, want dit kan wel eens erg verslavend werken.

Geplaatst door ELLE België op maandag 18 december 2017

Ook leuk voor wie maar niet genoeg kan krijgen van haar favoriete parfum: de bodylotion variant van het geurtje. Bovendien krijg je twee sensaties voor de prijs van een: je huid voelt meteen goed gehydrateerd aan en is zachtjes geparfumeerd. Ideaal voor als je op vakantie bent en geen zin of plaats hebt om je parfumfles mee te zeulen.

4/

4. Geparfumeerde zeep

5 originele manieren om je te parfumeren

ELLE x CHANEL verklappen jou vijf originele manieren om je te parfumeren met het iconische N°5 parfum. Het handige formaat en elegante design maken van de hervulbare N°5 L'Eau tasverstuiver een echte must-have. Hij past in zowat élke handtas, zodat je hem altijd en overal bij de hand hebt voor een geurige touch-up.

Geplaatst door ELLE België op maandag 18 december 2017

 

Een zeepje met een geurtje is de subtielste manier om je te parfumeren. Je kan het zeepje gebruiken om je lichaam te wassen maar even goed in het toilet leggen voor je gasten. (en jezelf natuurlijk). Een eenvoudig en elegant gebaar om jezelf met een delicaat geurtje te verwennen.

5/

5. Met een reisflacon

5 originele manieren om je te parfumeren met Chanel

ELLE x CHANEL verklappen jou vijf originele manieren om je te parfumeren met het iconische N°5 parfum. Nog een leuke manier om deze legendarische geur te ontdekken? The bath soap N°5. Bij contact met water ontstaat er een weelderige mousse die je huid in alle zachtheid reinigt en een subtiel parfum achterlaat.

Geplaatst door ELLE België op maandag 18 december 2017

Niets zo chique als een reisflacon van je favoriete parfum om je ten allen tijde van een delicaat geurwolkje te voorzien. Dit miniformaat in elegantie reisetui past in iedere handtas of toilettas en is ideaal om mee te nemen op reis.

LEES OOK:

10 dingen die je moet weten over Gabrielle, het nieuwe parfum van Chanel

De mannen van Coco Chanel aan de hand van vijf lippenstiften