9 coole kerstcadeaus die je ook voor jezelf kan kopen

Geüpdatet op 19 november 2019 door Admin
9 coole kerstcadeaus die je ook voor jezelf kan kopen

't Is weer die tijd van het jaar. Nee, we hebben het niet over de nakende eindejaarsperiode, maar over de cadeaustresstijd. Wat moet je in 's hemelsnaam nu weer voor je moeder kopen met kerst? Met welke cadeaus doe je je vriendinnen plezier? En wat voor je Secret Santa?

We geven je voorsprong met 9 leuke items, die je desnoods voor jezelf kan kopen. Want zeg nu zelf, door al dat denken aan je familie en vrienden verdien je zelf toch ook een traktatie?

1. een tamagotchi (he’s baaaaack!)

shopping cadeaus tamagotchi kerst retro back

Zaten we erop te wachten? Geen idee, maar Tamagotchi is terug! Een hij heeft nog aaaaaaltijd honger! Je vind hem op bol.com voor 5,69 €.

2. een hoodie met cool opschrift

shopping cadeaus weekday pink hoodie make love

Deze hoodie met opschrift 'Make love' van Weekday kost 40 €. Voor je vriend of vriendin die een '"We Should All Be Feminists"-shirt verdient (maar voor wie je dat geld niet wil opbrengen).

3. metalen rietjes (so fancy!)

shopping cadeaus rietjes metallic metaal straw goud zilver brons crazy tiffany co

Plastieken rietjes horen bij de ergst vervuilende producten. De oceanen drijven er vol van. Deze goud, wit en geel goud vergulde metalen rietjes zijn (gelukkig maar!) herbruikbaar. Voor je milieubewuste bestie. Ze kosten tussen 310 € en 440 € bij Tiffany & Co. Een goedkopere versie vind je bij Urban Outfitters. Nog budgetvriendelijker zijn papieren rietjes...

1/

4. een mooie, maar creepy kaars

shopping cadeaus kaars hert dear kerst jacks

Voor de designlover die wel van 'iets speciaal' houdt: een huilend hert-kaarsje met keramieken houder van The Jacks (12 €). Als het gewei smelt, rolt de was als tranen uit de oogjes. Mooi en ook eng. Bestaat ook als konijn, in verschillende kleuren.

5. een nostalgisch juweeltje

shopping cadeaus diamanti per tutti dpt smurf smurfette goud accessoires juweel juwelen ketting

Je kent vast iemand die vroeger ongelooflijke fan was de smurfen. Misschien zelfs iemand die het Smurfenlied nu nog van buiten kent? Dan wordt deze vergulde ketting met hangertje van Diamanti per Tutti van 80 € met nostalgische glimlach onthaald.

6. sokken met een leuke boodschap

shopping cadeaus monki sokken kous go girl

Zeg het met sokken! Niet iedereen verdient bloemen. Deze met opschrift 'You go girl' vind je bij Monki voor 6 €. Er bestaan er ook met 'Nasty woman'. Voor de schoonmama misschien?

2/

7. een mok met motiverende spreuk (of niet)

shopping cadeaus tas mug as if pink beker monki

Je hebt mensen die graag een motiverende spreuk op hun tas koffie hebben 's ochtends. 'Get shit done!' of 'I love Mondays!' of 'Unicon power!' Anderen kan je meer plezier doen met deze van Monki (6 €). As if...

8. een funny slaapmaskertje

shopping cadeaus kerst oogmasker adele accessoire ogen

Voor je lief die niet zonder maskertje kan slapen, zo heb je er zelf nog iets aan in bed. Of voor je vriendin die écht geen morning person is. Deze met de ogen van Adèle vinden we zelf behoorlijk hilarisch, zeker gedragen door een stoere vent. Te koop via Adèles eigen webshop voor 21 €.

9. een camera voor party pics

shopping cadeaus lomography actionsampler clear camera foto photo

Voor die party animal die elk stadium van jullie zaterdagvonden op Insta Stories deelt: een Lomograpy camera van 29 € die met fracties van seconden 4 foto's trekt op één 35mm filmpje. Om weken achteraf nog van jullie gezamelijke fratsen te genieten.

Lees ook: Sint-cadeautjes voor grote meisjes.