Selena Gomez openhartig over Justin Bieber en The Weeknd

Gepubliceerd op 1 december 2017 door Maxine Detaellenaere
Selena Gomez openhartig over Justin Bieber en The Weeknd

In een interview met het Amerikaanse weekblad Billboard vertelt popidool Selena Gomez openhartig over haar bewogen jaar.

2017 kende heel wat pieken en dalen voor de nieuwe blondine. Zo onderging ze een levensreddende niertransplantatie, brak ze met haar lief The Weeknd en gaf ze grote liefde Justin Bieber een zoveelste kans.

Liefdesperikelen

Over haar recente liefdesperikelen spreekt ze nu voor het eerst. Gevraagd naar waarom ze Justin Bieber recent terug in haar leven liet, vertelt ze: "Ik ben 25. Niet 18, 19 of 20. Ik koester de mensen die echt een impact hebben gehad op mijn leven. Dus vroeger... misschien heb ik iets proberen te forceren dat niet goed zat. Maar dat wil niet zeggen dat wanneer je om iemand geeft, dat ooit weggaat."

Ook haar voorbije relatie met The Weeknd kwam ter sprake tijdens het interview: "Waar ik erg trots op ben is de echte vriendschap [tussen mij en The Weeknd]. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. We hebben onze relatie beëindigd als beste vrienden. Het ging er echt om elkaar aan te moedigen en om elkaar te geven. Dat was behoorlijk opmerkelijk voor mij." aldus  Gomez.

Nu maar hopen dat het deze keer the real deal blijkt met the Biebs...

Omdat we toch wel een beetje nostalgisch worden van het nieuwste Jelena-hoofdstuik, verzamelden we de schattigste foto's van het beroemde koppel doorheen de jaren.