Selena Gomez en Justin Bieber zijn (bijna) opnieuw samen!

Gepubliceerd op 2 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Selena Gomez en Justin Bieber zijn (bijna) opnieuw samen!

Is Jelena 3.0 in de maak?

Nog maar enkele dagen geleden brak het nieuws dat Selena Gomez en The Weeknd de handdoek in de ring gooiden. De break-up zat er al aan te komen nadat de rapper vorige week Selena's vrienden en familie begon te ontvolgen. Net zoals hij had gedaan juist voor zijn breuk met die andere beroemde ex Bella Hadid. 

Hier en daar werd al gefluisterd dat Selena's eerste grote liefde, Justin Bieber daar wel eens voor iets tussen kon zitten. Sind het nieuws over Selena's niertransplantatie had hij namelijk weer toenadering gezocht met de ravissante brunette en de laatste tijd werd het ex-koppel regelmatig weer samen gespot. Zo gingen ze op zondag samen op kerkbezoek, gevolgd door een gezellige brunch. Diezelfde avond werd the Biebs opnieuw aan Selena's deur gespot.

Opflakkerende romance

En inderdaad, de meest recente foto's van Selena en Justin liegen er niet om. Ze werden al knuffelend gespot tijdens een fietstochtje in Los Angeles, goed wetende dat op zo'n publieke plek er grote kans was dat hun geflirt zou worden opgepikt door de paparazzi.

Voor mensen die toch nog twijfelen aan de reden van Selena's recente relatie-einde, in zijn eerste post-break-up selfie op Instagram draagt The Weeknd hetzelfde vestje dat Justin Bieber aanhad op Selena's verjaardag in 2013. Toeval? Of is dit een stille wenk naar de reden van de breuk?

LEES OOK: Zo vind je de liefde van je leven (volgens professionals)

https://instagram.com/p/Ba41WVBARFB/?taken-by=theweeknd