Beyoncé en Ed Sheeran brengen duet uit en het is ‘Perfect’

Gepubliceerd op 1 december 2017 door Maxine Detaellenaere
Beyoncé en Ed Sheeran brengen duet uit en het is ‘Perfect’

Happy Friday!

Van een wel heel aangename verrassing gesproken! Deze ochtend dropte de Britse zanger Ed Sheeran totaal onverwacht een muzikaal bommetje. Hij kondigde de remix van zijn hitsingle Perfect aan met niemand minder dan Beyoncé.

Beter dan Thinking Out Loud

De romantische balade doet denken aan Sheerans vorige topper Thinking Out Loud, maar volgens de zanger is zijn laatste worp nog net een stukje beter. Zo vertelde hij aan Music Choice: "Ik denk dat de song Perfect eigenlijk beter is dan Thinking Out Loud. Ik was altijd bang dat Thinking Out Loud mij en mijn carrière zou definiëren. Dus schreef ik heel wat liedjes om te proberen het beter te doen, en ik denk dat het mij eindelijk gelukt is.", aldus de popzanger. Met de gouden stem van ons Bey erbij denken wij dat hij best wel eens gelijk kan hebben. Beluister hier Perfect Duet:

Het is trouwens niet de eerste keer dat het succesvolle duo de muzikale krachten bundelt. In 2015 deelden ze nog een podium - samen met Gary Clark Jr. - voor om hulde te brengen aan Stevie Wonder tijdens de Grammys.

https://www.youtube.com/watch?v=WaoF9SbCzs0

En datzelfde jaar brachten ze ook een akoestische versie van Beyoncé's zwoele hit Drunk in Love tijdens het Global Citizen Festival.

Pssst: Wist je al dat Beyoncé meespeelt in de live action versie van deze Disney-klassieker?