Zo ontmoet je je soul mate volgens je sterrenbeeld

Geüpdatet op 29 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Zo ontmoet je je soul mate volgens je sterrenbeeld

Ram: Giiiirl... you naughty!

Al een tijdje op de uitkijk voor De Ware maar ben je hem tot nu toe nog niet tegengekomen? Geen nood, aan de hand van je sterrenbeeld kan je voorspellen hoe jullie eerste ontmoeting er waarschijnlijk uit zal zien. Hou dus je ogen open wanneer je in deze situatie terechtkomt!

horoscoop soul mate

Eerlijke Ram

Op een feestje kruisten jullie blikken elkaar vanuit de andere kant van de zaal en de seksuele spanning die ontstond was gewoon te snijden. Die avond nog lieten jullie elkaar alle hoeken van je slaapkamer zien en et voilà, sindsdien zijn jullie twee handen op één buik.

1/

Logische Stier

Je snapt het zelf maar half. Hij bleef gewoon lang genoeg rondhangen tot je er niet meer tegen kon en akkoord ging om met hem op date te gaan.

horoscoop soul mate

2/

Avontuurlijke Tweelingen

Al jarenlang draaiden jullie rond elkaars vriendenkringen tot je op een dag plots besefte: Dit. Is. De. Ware. Je zet zelf de eerste stap en vraagt je crush om af te spreken (obviously, want angst is je vreemd) en dat is dat! Na een uurtje met jouw charmante en vlotte zelf gepraat te hebben, eet iedereen, en dan bedoelen we écht iedereen, uit de palm van je hand.

horoscoop soul mate

3/

Sociale Kreeft

Na een zware breuk beland je met hem in bed, denkende dat het een one night stand is. Maar - bovenop de mind blowing sex - klikt het zo goed tussen jullie dat jullie elkaar nooit meer laten gaan.

horoscoop soul mate

4/

Zelfverzekerde Leeuw

Hij zag je op ieder feestje in het midden van de belangstelling staan en raapte na een shot tequila (of vijf) de moed bij elkaar om je uit te vragen. Onder de indruk van zijn lef, zei je ja en het heeft je nog geen seconde gespeten.

horoscoop soul mate

5/

Vlijtige Maagd

Jullie waren beiden de meest degelijke perforators aan het vergelijken in de AVA. Je keek op en het was liefde op het eerste zicht.

horoscoop soul mate

6/

Bescheiden Weegschaal

Hij negeerde je constant in de les, tot hij het licht zag en besefte hoe geweldig je bent en nu zijn jullie dolverliefd.

horoscoop soul mate

7/

Intense Schorpioen

Je gaf hem een meedogenloze bolwassing op Twitter die viraal ging. De haat sloeg om naar liefde en sindsdien zijn jullie onafscheidelijk.

horoscoop soul mate

8/

Grappige Boogschutter

Tijdens een kotfeestje vertel je hem goeie grap, terwijl jullie beiden in gevecht zijn met een uitzonderlijk moeilijk te openen wijnfles. Nog voor één druppel wijn je glas raakt, is het al koekenbak!

horoscoop soul mate

9/

Intellectuele Steenbok

Je spot hem in je favoriete boekenwinkel, terwijl hij probeert te kiezen tussen twee boeken van een rotslechte auteur. Dat doet je met je ogen rollen, want iedereen weet toch hoe verschrikkelijk die schrijver is? Je besluit hem uitgebreid je mening te geven over zijn overduidelijke literaire onwetendheid en voor je het weet zijn jullie een koppel.

horoscoop soul mate

10/

Onafhankelijke Waterman

Je bent al jarenlang zijn grote crush. Op een avond blijven jullie tot een gat in de nacht praten over de meest uiteenlopende en diepgaande onderwerpen. Plots schiet het je te binnen dat dit hoogstwaarschijnlijk de liefde van je leven is.

horoscoop soul mate

 

 

11/

Gevoelige Vissen

Je ontdekt hem tussen de Instagram-commentaren op een foto van je favoriete tattoo artist. Voor je het wel en goed beseft, laat je matching waterverftatoeages zetten.

LEES OOK: De mooiste tatoeages voor elk sterrenbeeld

horoscoop soul mate