Blake Lively is onherkenbaar voor nieuwe filmrol

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Laure Vandendaele
Blake Lively is onherkenbaar voor nieuwe filmrol

Wat is er in hemelsnaam met Blake Lively gebeurd?

Vrees niet, Blake Lively is nog steeds gelukkig getrouwd, moeder van twee bloedjes van kinderen en gezegend met een stel benen die je doorgaans enkel op de catwalk spot. Toch onderging de 30-jarige actrice onlangs een make-under die haar quasi onherkenbaar maakt. Voor de nieuwe film 'The Rhythm Section', waarin Lively een aan heroïne verslaafde prostituee speelt, liet ze haar prachtige blonde haren kortwieken en mat ze zich een ietwat aparte garderobe aan. De opnames voor de film vinden plaats in Dublin waar Lively momenteel met echtgenoot Ryan Reynolds en kinderen verblijkt. Reynolds, nooit verlegen om een grap, stak na het uitlekken van een aantal foto's op de set, meteen de draak met zijn eega. Zo postte hij een foto van een onopgemaakte, slonzige en overduidelijk in character foto van zijn vrouw met het onderschrift: "no filter". Van je man moet je het hebben. 

#nofilter

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op


Lively stond er trouwens op om zo onglamoureus mogelijk in beeld te worden gebracht. In een interview liet ze verstaan dat zelfs een 'verslaafde crack whore' in Hollywood al te vaak geromantiseerd wordt. Door zich van iedere vorm van vrouwelijkheid en elegantie te ontdoen, wil Lively haar personage zo waarheidsgetrouw mogelijk neerzetten.

'The Rythm Section' wordt volgend jaar in de zalen verwacht.

 

Blake Lively is trouwens lang niet de enige die zich voor een filmrol van haar minst mooie kant laat zien. Ook deze actrices lieten hun ijdelheid varen en transformeerden tot hun minder aantrekkelijke tegenpool.