Schok: dit schreef Kim Kardashians overvaller in een brief aan de ster

Geüpdatet op 20 april 2022 door Isabelle
Schok: dit schreef Kim Kardashians overvaller in een brief aan de ster

Het is ongeveer een jaar geleden dat Kim Kardashian midden in de nacht uit haar bed in Parijs werd gelicht en hardhandig een paar miljoen aan juwelen armer werd gemaakt. De ster trok zich daarop enkele maanden terug om het trauma te verwerken en worstelt nu nog met de nare herinnering. In de nasleep van die gebeurtenissen blijkt Aomar Ait Khedache, het brein achter de roof, berouw te tonen.

De 60-jarige crimineel bekende zijn aandeel in de overval eerder dit jaar en heeft Kim een handgeschreven brief in het Frans gestuurd. Daarin zegt hij geschokt te zijn door de pijn die ze zichtbaar ervaart tijdens publieke interviews over het onderwerp: “Na het zien van je emoties en het besef dat ik je psychologisch onherroepelijk heb geschaad, heb ik besloten je te schrijven. Dat doe ik niet om vergiffenis te vragen, wel om je als mens te beschrijven hoezeer het me allemaal spijt, hoezeer ik ben ontroerd door je tranen. Weet dat ik je pijn meevoel en helemaal begrijp, net als de pijn die ook je echtgenoot, kinderen en naasten hebben ondergaan. Ik hoop dat deze brief je helpt in het verwerken van je trauma dat ik veroorzaakte en om beetje bij beetje het voorval te vergeten."

Zijn berouw laat Kim zelf echter ijzig koud. Zij liet via haar advocaat weten niet in zo’n goedkope val te trappen en wijst op de gunstige timing van de brief, die er enkele weken voor de rechtszaak tegen Khedache komt.