Muziek en kunst pop-up Contrair keert terug naar Antwerpen

Gepubliceerd op 29 september 2017 door ELLE België
Muziek en kunst pop-up Contrair keert terug naar Antwerpen

Stretch die dansspieren al maar, want je zal ze zeker nodig hebben. Vanaf 7 oktober heropent Antwerpse hotspot Contrair haar deuren. Wat wilt zeggen: kunst, cultuur en tanzen.

Na een succesvol voorjaar waarin Contrair uitgroeide tot dé hotspot van Antwerpen, is een tweede pop-up seizoen een logische stap. Oprichters Yves Massignani en Thomas van Praag houden de basics hetzelfde. "Contrair staat voor een ruimte vol ontdekking. Alle kunstvormen worden samengebracht onder één dak. Je kan hier terecht voor live optredens, kunstexposities en party-nights met een line-up om 'u' tegen te zeggen".

partyconcept

Programma

Zeiden we al dat de line-up straf was? In oktober staat Job Jobse op de planning, volgens Massignani "zonder twijfel één van de meest getalenteerde dj's van het moment". Verder mogen we Bicep, dé house muziekhelden van het moment volgens The Guardian, verwachten. Dit is de enige Belgische show die deze Ieren dit najaar spelen.

Ook tussen de culturele events zitten pareltjes. De lancering van The Red Rider mag de spits afbijten. Dit is een herwerking van de Rode Ridder strips door huiscartoonist bij De Standaard Lectrr. In het weekend van 17 november is het dan weer tijd voor jonge kunstenaars om zich te bewijzen op de M(o)vement expositie.

De volledige programmatie kan je vinden op: www.contrair.be

Hush hush

Contrair geeft het startschot met het befaamde partyconcept Hush Hush. Dit is meteen de vijfde verjaardag van de populaire feestjes opgericht door Massignani en Dj Murdock Hans Machiels. Stuk voor stuk zijn alle edities van dit event hopeloos uitverkocht. Acht zaterdagen lang kan jij een poging wagen om de hele hush hush experience te beleven met als kers op de taart een oudejaar editie. Veel om naar uit te kijken dus.

Place to be vanaf 7 oktober tot en met 31 december: Contrair, Montevideostraat 5, 2000 Antwerpen