Belgisch parfumlabel BillyXClub opent winkel in Antwerpen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Belgisch parfumlabel BillyXClub opent winkel in Antwerpen

Komt dat ruiken!

Dat er in Antwerpen heel wat beauty-adresjes zijn om te ontdekken, kon u hier al lezen. Dat Antwerpen zelfs een echt beautydistrict heeft, leest u hier. Op een steenworp van deze beautyhotspots opende gisteren de eerste flagshipstore van BillyXClub de deuren.

Carrière in de olie-industrie

Dit Belgische label met karaktervolle parfums met een flinke dosis street cred werd twee jaar geleden opgericht door Ellen De Veirman (40). Na een jarenlange carrière in de olie-industrie, besliste Ellen om het roer volledig om te gooien en een eigen parfummerk op poten ze zetten. Wat haar betreft de ideale manier om een atwoord te bieden op het teleurstellende aanbod in de parfumerie. Intussen bracht de ondernemende parfumista acht kleurrijke parfums voor creatieve zielen op de markt.

Nieuwe stap

Nadat de geuren aanvankelijk enkel online te koop waren, achtte ze de tijd rijp voor een volgende stap: een eigen flagship store. De keuze viel op de Antwerpse Kammenstraat, een plek die helemaal aansluit bij de urban vibes van het creatieve label. Diezelfde stadse sfeer is ook helemaal terug te vinden in het interieur waarvoor een beroep gedaan werd op de bekroonde Antwerpse designstudio Pinkeye.

Zen in een flesje

billy x club parfum beauty antwerpen

Om het feestje volledig te maken, lanceert BillyXClub naar aanleiding van de opening twee nieuwe parfums. One Minute Affaire is een sensuele vrouwengeur geïnspireerd op dat ene moment waarop je een man kruist. Een vluchtige ontmoeting die dankzij noten van bergamot, rode bessen en pioenroos nog lang zal nazinderen.

Silver Chill werd een moderne, minimalistische mannengeur die helpt om te ontsnappen aan de drukte van het hectische stadsleven. “Zen in een flesje”, belooft De Veirman. Een must smell!

De parfums van BillyXClub zijn te koop voor de prijs van € 63 (50ml) en € 38 (30 ml) via de website www.billyxclub.com en vanaf half september in de flagshipstore in Antwerpen. (Kammenstraat 66)