BIZAR. de 3 vreemdste seksspeeltjes ooit

Geüpdatet op 14 januari 2019 door Christin Ho
BIZAR. de 3 vreemdste seksspeeltjes ooit

[caption id="attachment_20402" align="aligncenter" width="464"]seksspeeltjes4 Foto: Lars And The Real Girl (2007)[/caption]

Japan blijft het land van extremen. Enerzijds worden tradities en oude beleefdheidsvormen hoog in het vaandel gedragen. Anderzijds vormen snacku's - obscure seksbarretjes - en seksshops een vaste waarde in het straatbeeld. De bloeiende seksindustrie brengt naast het klassieke aanbod van dildo's en vibrators rare seksspeeltjes met zich mee. Wij gingen op zoek naar de extreemste voorbeelden.

1/

Hizamakura Lap Pillow

seksspeeltjes1De fabrikant belooft zoete dromen en een goede nachtrust als je De Hizamakura Lap Pillow aanschaft. Niet voor borsten- en billenmensen, wel voor personen die willen wakker worden in een vrouwenschoot.

2/
Levensechte opblaasbare poppen

seksspeeltjes2Lars And The Real Girl, een Amerikaanse tragi-komedie met Ryan Gosling en zijn levensechte sekspop Bianca, kreeg in 2007 een oscarnominatie voor meest originele script. Samen in bad gaan wordt aangeraden want ze is waterproof. Wil je dat ze meegaat met haar tijd? Geen probleem, je kan haar kapsel veranderen. Ben je haar beu? Kies een nieuw gezicht uit het gamma.

3/
True Love Tester beha

seksspeeltjes3De True Love Tester beha werd recent op de markt geïntroduceerd en heeft als doel om vrouwen te beschermen tegen ongewenste intimiteiten. De beha heeft een sensor die verbonden is met een app op je smartphone. Wanneer je hartslag een bepaald niveau bereikt, gaat de sluiting vooraan op de beha vanzelf open.