Volg live de Etam fashion show uit Parijs

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Volg live de Etam fashion show uit Parijs

In 10 jaar heeft Etam zich geplaatst in de lijst met de populairste fashion shows en evenementen. En dinsdag 26/07 kan je de Etam fashion show vanuit Parijs live volgen!  

Zowel de collectie, de line-up, de persoonlijkheden van alle aanwezigen als het decor waren vorige decennia fenomenaal. Wij houden ons hart dus al vast voor dinsdag!
De Etam fashion show bestaat voornamelijk uit tientallen meisjes die stralen en assertief, uniek, sensueel, sterk, sexy, vrij en vastberaden zijn. Tientallen meisjes en vrouwen die zowel van mooie dingen houden, als zelf zijn.

Etam Runway - Paris Fashion Week
Etam Runway - Paris Fashion Week 2016

1/

Vorig jaar, in Beaubourg, verbaasde het merk ons naast prachtige lingerie, die ons van onze stoel liet vallen, ook met muziekale performance van Minuit (Simone Ringer en Raoul Chichin, kinderen van pop icoon Rita Mitsouko), Dua Lipa, The Avener en Jacques Dutronc.

ETAM Runway - Paris Fashion Week 2015
ETAM Runway - Paris Fashion Week 2015

De muziek van Snoop Dog, Grace Jones, Beth Ditto, Major Lazer, The Kills, M.I.A., Boy George, Janelle Monae, les Sister Sledge, Azealia Banks, Joey Starr en vele anderen grote namen waren vorige jaren door de boksen te horen in het zwembad van de Ritz of in de school van Schone Kunsten.

En dit jaar? Wie komt er? Wat valt er te verwachten? Deze vragen worden beantwoord op 26 september om 21u. Afspraak op hier voor de Etam live show!