Uniqlo lanceert kledingautomaten op openbare plaatsen

Geüpdatet op 26 februari 2019 door Jolien
Uniqlo lanceert kledingautomaten op openbare plaatsen

Kom jij ook altijd in vervelende situaties terecht doordat je vlekken maakt op je kleding? Dan is dit de ideale uitvinding voor jou!

Er zijn altijd momenten waarop je denkt 'Nu mag ik écht niet morsen!' en dan gebeurt het: een vreselijke vlek verpest je hele outfit. En omdat je niet standaard een hele dag met een tweede outfit rondzeult, heb je dan een probleem. Je kan toch moeilijk op date of sollicitatiegesprek met een besmeurd topje? Of het zag er buiten net iets warmer uit dan het in werkelijkheid is. In de meeste gevallen moet je dan klappertandend de dag doorkomen. Wel, voor al deze problemen hebben de Japanners een oplossing gevonden! Uniqlo, de Japanse kledingketen, komt met kledingautomaten op openbare plaatsen als luchthavens, supermarkten en stations. Handig! Kies een kleur, maat en model, gooi er wat muntjes in et voilà, een frisse, propere T-shirt of warme jas komt als een blikje cola tevoorschijn!

Jammer genoeg is eerst (hoe kan het ook anders) Amerika aan de beurt. Het is dus nog even wachten tot we de eerste kledingautomaat in België mogen verwelkomen. To be continued...

uniqlo_kledingautomaten_kleding_winkelen

Psst, lees ook: We love: pakjes versturen vanuit de luie zetel