Bizarre trend: draag jij binnenkort een fake camel toe?

Geüpdatet op 8 september 2017 door Jolien
Bizarre trend: draag jij binnenkort een fake camel toe?

Oké, even ter verduidelijking, wij verzinnen dit niet, wij brengen alleen de boodschap! 

Een camel toe of moose knuckle probeert iedereen kost wat het kost te vermijden. Dames die regelmatig een legging als broek dragen (ook al mag dit niet van Jani) begeven zich dan ook vaak in de gevarenzone. Voor zij die niet helemaal mee zijn met deze woorden, brengen wij graag verduidelijking.

Definitie van een cameltoe volgens encyclo.nl: In het Nederlands ook wel 'lipleesbroek' genoemd. De kleding zit zodanig strak om de schaamstreek van een vrouw dat de kleding zich tussen de schaamlippen wringt. 

camel_toe_ondergoed_bizar

Dat gezegd zijnde, kunnen we overgaan tot de essentie van dit artikel: fake camel toe underwear. Ja, je leest het goed en het wordt nog gekker. Je kan zelfs kiezen uit vier verschillende kleuren! Zo is er pale, asian, tan en dark. Ondanks de meesten onder ons hun schaamstreek liever niet showen, zijn er blijkbaar ook een paar die dit wél willen doen. Vooral in Azië is het fake camel toe ondergoed een hype. Wij gaan dit keer een keertje overslaan, maar voel je vrij om jouw mening te geven op deze bizarre trend en hem uit te testen!

camel_toe_ondergoed_bizar

Lees ook: Bizarre trend: draag jij binnenkort de bra corset?