Wordt deze Vlaamse de nieuwe Victoria’s Secret Angel?

Gepubliceerd op 23 augustus 2017 door Elise
Wordt deze Vlaamse de nieuwe Victoria’s Secret Angel?

Het weekend waar vele ambitieuze modellen naar uit kijken... De Victoria's Secret Casting.

New York City daverde op zijn grondvesten door het ritme van de stiletto's van potentiële Angels die zich aan de casting waagden. Van de 400 tot 500 meisjes die op casting mogen komen, worden er slechts 45 geselecteerd.

Tussen al dat schoon volk onderscheidden we ook enkele familiar faces, dat van Daphne Velghe Bijvoorbeeld.

Deze 24-jarige Antwerpse schone hulde zich in een cropped top (terecht, als je dat wasbordje ziet), een zwarte chino en klassieke zwarte blazer. Classy, yet sexy! Het gaat hard voor onze landgenoot. Ze brengt het gros van haar tijd in 's werelds grootste modesteden door en timmert aan een internationaal gelauwerde modecarrière.

Benieuwd hoe het eraan toe gaat tijdens zo'n casting? Via onderstaand filmpje kan je een glimp opvangen achter de schermen:

Daphne VS ELLE

ELLE had deze kanjer al lang op het oog. In 2014 sierde ze (samen met haar ellelange benen) de cover van het magazine. Twee jaar later gingen we Daphne thuis bezoeken in haar àllerschattigste Appartementje in Antwerpen. En eerder dit jaar was de beeldschone brunette gastblogger op onze website? In maart ruilde miss Velghe de catwalk in voor de brousse en vertrok ze met  VZW See & Smile op humanitaire missie naar Myanmar. Tien dagen lang deelde ze haar ervaringen op elle.be.  

Ook Hailey Baldwin, Kelly Gale en Alena Blohm werden gespot onderweg naar de casting. Bekijk alle streetstyle foto's, hier: