Vlaamse make-upartieste ontwerpt tijdelijke gezichtstattoos voor WECANDANCE

Geüpdatet op 19 november 2019 door Laure Vandendaele
Vlaamse make-upartieste ontwerpt tijdelijke gezichtstattoos voor WECANDANCE

Make-upartiest Florence Teerlinck ontwierp voor WECANDANCE enkele exclusieve gezichtstattoos. De kunstwerkjes kan je volgend weekend gratis laten aanbrengen tijdens het electronic beach festival in Zeebrugge.

Hangt je outfit voor WECANDANCE al klaar? Dan is het tijd om over je make-uplook voor het feestweekend na te denken.Wie zelf niet handig is met kohl en konsoorten hoeft zich daar ook dit jaar geen zorgen over te maken, want net als bij de vorige edities installeert make-upartiest Florence Teerlinck haar Mobile Makeup Bar op het strand van Zeebrugge. Festivalgangers kunnen zich er - helemaal gratis - onder handen laten nemen door ervaren make-upartiesten.

Helemaal aansluitend bij het thema 'Desert Dreams' ontwierp de Gentse make-upartiest samen met vormgeefster Amélie Bakker een aantal tijdelijke face tattoos die festivalgangers in The Face Tattoo Bar kunnen laten aanbrengen. Wie de sjablonen,geïnspireerd op de etnische tattoos van Afrikaanse vrouwen,  een tikkeltje te extreem vindt, kan gerust voor een iets meer ingetogen variant gaan. Alle opsmuk kan immers aangepast worden aan de wensen en het gezicht van de festivalgangers. Geen festival waar deze zomer geen glitter gespot wordt en dat is bij WECANDANCE niet anders. In The Face Tattoo Bar zijn alle tattoos ook in glitteruitvoering beschikbaar. Geen betere pitstop dus om met de juiste make-uplook aan je sprookje van 1001 nachten te beginnen?

LEES OOK: deze outfits zijn perfect voor WECANDANCE

 Bekijk hier een aantal van de mogelijke tijdelijke gezichtstattoos.