Coupe kaal: deze actrices schoren hun hoofd kaal voor een filmrol

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Coupe kaal: deze actrices schoren hun hoofd kaal voor een filmrol

Kate Hudson is niet langer de langharige blondine die je wel eens op je televisiescherm ziet passeren.

Kate met een kort kopje

Kate Hudson is tegenwoordig kaal. Nu ja, kaal is een tikkeltje overdreven maar de lange, blonde haren van weleer zijn niet meer. De actrice werd afgelopen weekend gefotografeerd met een fris 'broske' dat meteen voor heel wat geruchten zorgde. Een nieuwe look? Een breakdown à la Britney (never forget) of toch gewoon een nieuwe filmrol?
Uiteindelijk was het zangeres Sia die duidelijkheid schiep. De zangeres deelde een foto van Hudson met het onderschrift "My girl Kate Hudson being a delight on set". Dus toch voor een filmrol. Kate deelde dezelfde foto waaronder de gelegenheidsregisseur Sia op haar beurt complimenteerde. Meer details over de samenwerking tussen de actrice en de zangeres zijn voorlopig niet bekend.

De 38-jarige Hudson is niet de enige actrice die zich voor een rol liet kortwieken. Ook deze dames gingen in de naam van hun kunst voor 'coupe kaal'.

LEES OOK: 20 lelijke schoonheden. Deze actrices lieten zich voor hun glansrol van hun lelijkste kant zien.

1/

DEMI MOORE

In 1997 schoor Demi Moore zich voor haar rol in G.I. Jane voor het oog van de  camera kaal. Het werd het enige moment in hun relatie waarop Bruce Willis meer haar had dan zijn toenmalige vrouw.

2/

NATALIE PORTMAN

 

Een mooie vrouw, is een mooie vrouw. Met of zonder haar. Dat bewees Natalie Portman in 2006 door haar bruine lokken af te scheren voor haar rol in 'V for Vendetta'.

3/

CATE BLANCHETT

Cate Blanchett vond het heel erg bevrijdend om in 2002 haar blonde haren af te scheren voor haar rol in de romantische thriller 'Heaven.' Een schril contrast met haar XXL haren in 'Lord of The Rings'.

4/

CHARLIZE THERON

 

De Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron combineerde een korte coupe met zware machinegeweren in 'Mad Max: Fury Road'. Ook zij was fan van het praktische kapsel. In een Amerikaanse talkshow liet zet weten dat iedere vrouw het eens zou moeten proberen.

5/

MILLIE BOBBY BROWN

 

Niet alle tienermeisjes zouden er iets voor voelen om hun haren af te scheren, maar de dertienjarige Millie Bobby Brown - intussen wereldberoemd als Eleven - had er geen problemen mee. Alles voor de rol, vroeg geleerd is oud gedaan.

6/

CARA DELEVINGNE

Model turned actrice verscheen tijdens het Met Gala in mei met een kaalgeschoren knikker op de rode loper. Geen fashionstatement, wel om zich helemaal te kunnen inleven voor haar rol als zieke vrouw in 'Life in a Year.'