Beautycase: 15 beautyfavorieten voor op vakantie

Geüpdatet op 26 juli 2018 door Laure Vandendaele
Beautycase: 15 beautyfavorieten voor op vakantie

Inpakken en mooi wezen!

Als gewicht geen bezwaar zou zijn, zeulden we het liefst van al onze hele huidverzorgings- en make-upcollectie mee op vakantie. Hoewel een vakantie in een zonnige bestemming ideaal is om je huid even te later rusten, is het aanbod aan zomerse make-upcollecties voor junkies als onszelf gewoonweg te groot. Zonder deze essentials in de koffer kunnen we dan ook geen voet op de luchthaven zetten.

ZONNEBESCHERMING

beauty vakantie reizen zonnecrème la roche-posay
Zonnecrème van La Roche-Posay, € 9,95

Wie op vakantie vertrekt zonder zonnebescherming in te pakken, zou eigenlijk niet op het vliegtuig/de boot/in de auto mogen stappen. De beste dagcrème is zonnecrème en dus is smeren - en al zeker op een zonnige bestemming - essentieel. Heel wat skincaremerken hebben voor de zomermaanden zonnebescherming in reisformaat in het gamma waardoor je geen excuus meer hebt om niet in elke strandtas, handtas of rugzak en flesje te bewaren.

Beschermende hydraterende gezichtsspray SPF50 van Garnier

Een zonnecrème in sprayvorm is perfect om gedurende de dag (en over je make-up) te verstuiven.

1/

MAKE -UP

cc cream chanel
CC Cream super actieve complete correctie SPF 50 van Chanel, € 62,00

Tijdens de warmste maanden van het jaar grijpen we het liefst naar producten met luchtige structuren. Een hydraterende dagcrème wint het doorgaans van een foundation en als er ook nog eens een hoge zonnefactor in zit zijn we helemaal om.

2/

OOGSCHADUW

La Petite Palette in 'Optimist' van L'Oréal Paris, € 14,99

Een persoonlijke favoriet voor deze zomer. Met dit oogschaduwpalette creëer je snel een natuurlijke nude look, mag het 's avonds wat knallen gebruik je de felle tint.

3/

OOGPOTLOOD

ScandalEyes 5 Nude Waterproof Kohl Kajal Oogpotlood van Rimmel, 7,49 euro

Hou je make-up fris door je waterlijn niet met een donker maar met een nude oogpotlood te kleuren. Dit trucje is bovendien perfect om je oog optisch te vergroten, ideaal na een nachtje stappen.

4/

MASCARA

maybelline mascara total temptation waterproof very black
Total Temptation Waterproof mascara van Maybelline, € 12,99

Zwoele zomeravonden vragen om lange wapperende wimpers. De nieuwe mascara van Maybelline zorgt voor XL-volume en dankzij de waterproof formule overleeft je make-up een onverwachte duik in de zee. Op zoek naar nog meer opties? Ook deze merken brachten voor de zomer een nieuwe waterproof formule uit.

5/

EYELINER

eyeliner dior vakantie
Diorshow On Stage Liner in 'Matte Pink' van Dior, € 36,

Deze eyeliners zijn niet alleen geweldig, ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Felle eyelinerkleurtjes blijven overigens nog even heel erg 'en vogue', bekijk hier hoe Peter Philips het voor volgend seizoen aanpakt.

6/

CONTOUR + HIGHLIGHT

Dior Backstage Contour Palette van Dior, € 50,40

Kies op vakantie voor handige multi-inzetbare paletten. Wie een beetje handig is kan de poeders overigens ook als oogschaduw gebruiken.

7/

LIPPEN

beauty vakantie lipgloss sisley
Phyto Lip Delight van Sisley, € 41,00

Deze licht getinte verzorgende lippenbalsem laat je lippen heerlijk glanzen en ook jeugdig en zomers.

8/

HAAR

Voorkom dat je grote bussen shampoo en conditioner in je koffer uitlopen en kies voor handige flesjes in reisformaat. Het volledige gamma van het Amerikaanse OGX bestaat in handige meeneemformaten waardoor je ook op vakantie je gebruikelijke haarverzorging kan gebruiken. Verkrijgbaar bij Kruidvat en Di. Klik hier voor nog meer travel size favorieten.

9/

CRUSH

Nagellak van Essence, € 1,59

 

Van op 'My Little Pony' geïnspireerde glittermaskers tot nagellakjes in de vorm van breed lachende ijsjes, merkjes en producten met een hoge aaibaarheidsfactor doen het goed in de parfumerie en drogisterij. Budgetmerk Essence spant echter de kroon met de 'Happy Kawaii' collectie geïnspireerd op schattige kawaii foods uit Japan. De collectie ligt pas volgende maand in de winkels maar omdat niets zo leuk als voorpret is, verzamelden we alvast onze favorieten aangevuld met ander schattigs. Klik hier voor meer superschattige beautyproducten.

10/

PARFUM

Mini Jupe van Courrèges, € 93,00 (100 ml)

Wie zich niet echt comfortabel voelt bij het dragen van ‘mini jupe’, moet de geurvariant misschien eens proberen. Zo’n olfactorisch minirokje geurt naar gekonfijte mandarijn, oranjebloesem en dankt een vleugje sensualiteit aan romig sandalhout.

11/

REINIGEN

Beauty on the go Travel Set van Ici Paris XL, 9,95 euro

Na een lange dag op het strand, aan het zwembad of in de stad is het essentieel om je huid te reinigen. Zelfs als je geen make-up draagt! Op die manier verwijder je pollutie, dode huidcellen en voorkom je ontstekingen en onzuiverheden. Na groot succes brengt ICI Paris XL ook dit jaar weer het praktische reissetje met daarin een reinigingsmelk, oogmake-upremover en toner in flesjes van 100 ml uit. Budget én vliegtuig proof!

12/

MASKER

Bio Enzymes After Sun Masker van Talika, 9,90 euro

Niets beter dan een ontspannend sheet maskertje om de dag af te sluiten en de avond met een glowy huidje in te zetten. Het zonnemasker van Talika verkoelt en herstelt de huid in 20 minuten. Wie de voeten 'sandaal ready' wil krijgen, raden we de exfoliërende peelingsokjes van Starskin aan.

13/

Aftersun

After Sun Hydrating Lotion van Rituals, 15 euro

14/

OPBERGEN

vakantie beautycase make-up
Beautycase, Globe-Trotter, € 923

Berg al je favoriete spulletjes op in deze classy poederroze beautycase. Klik hier voor meer mooie make-uptasjes.

LEES OOK

Hoe draag je foundation tijdens warme zomerdagen?

Zo blijft je haar glanzend en gezond tijdens de zomer

25 parfums die je meteen in zomerstemming brengen