Dior is nu al verantwoordelijk voor de meest opvallende make-uptrend voor volgende winter

Gepubliceerd op 28 februari 2018 door Laure Vandendaele Foto’s: Vincent Lappartient
Dior is nu al verantwoordelijk voor de meest opvallende make-uptrend voor volgende winter

Peter Philips creëerde voor het herst-winterdefilé in Parijs een verrassend zomerse make-uplook. Eentje waarmee we nu al willen experimenteren.

Dior is nu al verantwoordelijk voor de meest opvallende make-uptrend voor volgende winter - 1
Eyeliner game = strong

Als het van Dior afhangt draag je niet enkel tijdens de zomermaanden zonnebrillen en felgekleurde make-up. Zelfs wanneer het vriest dat het kraakt en de dagen kort zijn, zorgt een beetje kleur op het gezicht voor een vrolijke noot. Tijdens het herfst-winterdefilé dat gisteren tijdens de modeweek in Parijs werd voorgesteld, droegen de modellen grote zonnebrillen met gekleurde glazen en bijpassende eyeliner. Creatief directeur Peter Philips gebruikte hiervoor de nieuwe Diorshow On Stage Liner (verkrijgbaar vanaf 4 mei) die hij zowel boven als onder het oog met een zelfzekere beweging aanbracht. Groen, geel, rood, roze, blauw en een koel grijs passeerden de revue. De wenkbrauwen werden zachtjes aangezet met de Diorshow Brow Styler en Bold Brow voor een natuurlijk effect. De grote afwezige? Mascara! Hét hero product van Philips' recente spinnenpotenlook was deze keer nergens te bespeuren. Maakt je make-up 's avonds verwijderen weer een tikkeltje makkelijker.

Dior is nu al verantwoordelijk voor de meest opvallende make-uptrend voor volgende winter - 2
Peter Philips in actie
Natuurlijk en glowy

Ook de huid bleef opvallend sober. Als fan van 'natuurlijke en glowy' huidjes gebruikte Philips een paar druppeltjes van het Capture Youth Glow Boosting Serum als primer, daarover kwam nog een dun laagje Diorskin Forever Undercover foundation. Eventuele imperfecties werden met de concealer uit hetzelfde gamma weggewerkt. Een vleugje Mineral Nude Bronze en Highlighter maakten de eenvoudige look af.

Naast mascara, oogschaduw en blush kwam er ook geen lippenstift aan te pas. Een dun laagje van de  Dior Addict Lip Maximizer gloss zorgde voor een subtiel 'plumping' effect. Mogen we dan nu beginnen oefenen?

Dior Make-up created and styled by Peter Philips
Foto's: Vincent Lappartient for Christian Dior Parfums