Waarom je deze zomer een yogareis naar de zon moet boeken

Geüpdatet op 6 juli 2017 door ELLE België
Waarom je deze zomer een yogareis naar de zon moet boeken

Yogareizen zijn hot en leveren je naast een deugddoende energieboost en een portie welverdiende rust ook een mooi kleurtje én ultrastrak lijntje op. Dat laatste ondanks de vele milkshakes die je de hele dag door mag drinken... 

Geen tijd of energie voor een actieve vakantie, maar ook geen zin om nutteloos te liggen bakken op het strand? Dan is een weekje sporten in een luxeresort misschien iets voor jou. Onder het motto "body mind & heart retreat" staken drie lifestyle en fitness coaches deze zomer de ideale formule voor je in elkaar. Eén van hen is Orsolya Nagyistok, die ons eerder toonde hoe je een razend strakke bubble butt krijgt én hoe je de ballerina split eindelijk kan beheersen. Ook leren? Van 27 september tot 3 oktober leer je er alles over op het idyllische Griekse eiland Symi.

Een typische dag start met een yogales, gevolgd door body energy en mindfulness sessies, waarna je zorgeloos van het strand of de omliggende natuur geniet, om uiteindelijk de dag af te sluiten met wat Pilates. Nood aan extra beweging? Bovenop het vaste lessenpakket kan je ook individuele lessen yoga, Pilates, holistische coaching, Tai Chi en Cross Fit krijgen, of specifieke voeding- en lifestyle tips vergaren bij de experts. Wie het dan weer rustig aan wil doen, liever een dagje het eiland wil verkennen of eens lekker lang in bed wil blijven liggen,  is volledig vrij de lessen te skippen en zijn of haar eigen ding te doen.

Hoe sneller je reserveert, hoe lager de prijs. Schrijf je dus snel in!

Waar? Iapetos Village Hotel, Symi, Griekenland
Wanneer? 27 september - 3 oktober
Kostprijs? Varieert van 1119€ tot 1468€