Tomorrowland vs The Ark: waarom je geen van beide festivals mag missen

Geüpdatet op 19 november 2019 door ELLE België
Tomorrowland vs The Ark: waarom je geen van beide festivals mag missen

Verwarring alom in de festivalagenda deze zomer. Je hebt waarschijnlijk ook al gehoord van een Tomorrowland cruise op zee? Fout! Wij maakten net dezelfde vergissing in ons julinummer, bij deze dus een kleine verduidelijking: 

Tomorrowland en The Ark zijn twee afzonderlijke festivalconcepten die je deze zomer absoluut niet mag missen. Er zijn 2 data die je met stip moet aanduiden: Tomorrowland neemt de twee laatste weekends van juli in beslag, meevaren met het gloednieuwe The Ark kan je dan weer van 31 augustus tot 3 september. Vier dagen lang vaart een gigantisch feestschip uit voor een mini-cruise op de Middellandse Zee. Pitstops? Barcelona, Marsaille en Ibiza. Op vaste waarde Tomorrowland blijf je gewoon ter land, maar voert de muziek je wel naar hogere sferen. Aan boord van The Ark is er plaats voor zo'n 4.000 feestmatrozen, terwijl Tomorrowland dit jaar negentig keer zoveel volk zal verwelkomen op zijn dubbele editie.

Kortom, twee afzonderlijke festivals, twee topervaringen en twee unieke events, die naast een uitstekende line-up en een enorme populariteit niets met elkaar te maken hebben maar wél alletwee jouw aanwezigheid verdienen. Blijf de komende dagen alert voor meer info, tips en leuke weetjes over beide unieke feestconcepten!

Pssst, bekijk ook zeker eens de Tomorrowland festivalcollectie.