Zien: Thunder Thighs is dé body positive zomerhit

Geüpdatet op 16 november 2018 door ELLE België
Zien: Thunder Thighs is dé body positive zomerhitThunder Thighs, Miss Eaves

De Newyorkse muzikante Miss Eaves draagt haar catchy zomerhit op aan alle dames met thunder thighs. "Ik heb me lang genoeg geschaamd voor mijn rondingen, deze zomer maken we van de chub rub een fashion statement."

En dat doet Miss Eaves met een vet nummer en een nog veel vettere clip. "Ik verzamelde voor de video een hoop meiden in Brooklyn. We hebben allemaal thunder thighs die lekker meedeinen op de muziek. We hebben ons geweldig goed geamuseerd met de opnames: door de straten gedanst, hard gelachen, ijsjes gegeten... "

Donderdijen voor iedereen

"Met thunder thighs wordt meestal iets negatief bedoeld, iets waar je je voor moet schamen. Bij deze reclaimen wij de term, en we maken er iets mooi en positief van. Ik heb me ook lang geschaamd voor mijn vormen, en ik durfde heel lang geen shorts te dragen. Op een dag dacht ik 'fuck it', niemand kan me vertellen hoe ik eruit moet zien. Nu draag ik mijn short shorts het hele jaar door", vertelt een superenthousiaste Miss Eaves.

Voilà ladies, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om je donderdijen niet te tonen. En met deze leuke zomertrend komt het allemaal dik in orde.
“Thick thighs, sundress, I’m looking good”, wordt onze zomermantra.

Psst. Wil je echte billen zien? Dan ben je hier aan het juiste adres!