Er bestaat nu dus een muzikaal fitness festival.

Geüpdatet op 15 november 2019 door Caroline
Er bestaat nu dus een muzikaal fitness festival.

Loop jij er na een driedaags festival ook een week bij als een uitgewrongen vod? Dan is Lovefit - het nieuwe fitness festival in Kent - net wat je zoekt: stevige beats, intense workouts, watermeloen buckets en adrenaline. Je komt zowaar fitter terug dan je vertrok. Hier met dat ticket!

Lovefit: muziek en fitness

Lovefit combineert muzikale headliners als Groove Armada, Tom Findlay en Danny Howard met workout pro's als Ministry Does Fitness en meerdere Londense topstudio's. Overdag verandert de main stage in een sweat stage, met core crunch sessies, Afro dance, Fitbeat... Ga voor HITT-, circuit-, kickbox-, pilates- of barretraining en leef je uit in de Forest Gym. In wedstrijdjes (wild run, wild swim, obstacle courses...) kan je meteen aan de concurrentie tonen wie baas is.

Dance the night away

Een beetje oververhit? Hoog tijd om af te koelen met een versgeperst sapje en een SUP-sessie op het meer. Sluit de dag af met een yogasessie of in de spa, en vul je energievoorraden aan met een vegan kebab, een eiwitrijk dessert en een pittige cocktail (ja, natuurlijk is er alcohol!) met vers fruit. Gezondheid! Je bent nu klaar om een nachtje te dansen.

Train, dance, sleep, repeat... en ga naar huis met tonnen inspiratie voor je workout routine.

Tickets & info:

Lovefit Festival, van 28 tem 31 juli 2017.
Locatie: St Clere Estate, Sevenoaks, Kent.
Dagtickets te koop vanaf 80£, weekendtickets (+camping) vanaf 119£.
www.lovefitfestival.com