Het favoriete haarverzorgingsmerk van Kim Kardashian is nu ook bij ons verkrijgbaar

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Het favoriete haarverzorgingsmerk van Kim Kardashian is nu ook bij ons verkrijgbaar

Ouai, het favoriete haarverzorgingsmerk van Kim Kardashian en c° is nu ook in ons land verkrijgbaar.

Jen Atkin is niet alleen verantwoordelijk voor de smetteloze rode loperkapsels van Kim Kardashian en de rest van de clan, ook Bella Hadid, Jessica Alba, Katy Perry, Lorde, Lily Collins (en ga zo nog maar even door) laten hun haren regelmatig door de 'celebrity hairstylist' in de plooi leggen. Wanneer de kapselguru niet in de buurt is, doen de beroemdheden een beroep op de producten van haar haarverzorgingslijn Ouai Haircare. Niet iedereen neemt immers genoegen met een ordinaire shampoo uit de lokale drogisterij.

jen atkin hair fin du jour

En dat hoef jij ook niet meer te doen want de exclusieve producten zijn sinds kort ook in ons land verkrijgbaar. Nicheparfumerie Fin du Jour biedt de complete lijn met shampoos, conditioners, wave en textuursprays aan in hun webshop en in de winkels in Gent, Antwerpen en Kortrijk.

Betaalbare luxe

Voor een product uit de lijn van een heuse celebrity kapper betaal je natuurlijk net iets meer dan voor een shampoo uit de drogisterij maar met prijzen vanaf 28 euro, is een shampoo zoals die op de badrand van Kim K ook voor niet celebs (zoals wij dus) 'toegankelijk'.

LEES OOK: deze beautymerken zijn sinds kort in België beschikbaar

ouai fin du jour jen atkins

  1. Shampoo, Ouai - 30,00 euro
  2. Conditioner, Ouai, 28 euro
  3. Droogshampoo, Ouai, 30 euro
  4. Wave Spray, Ouai, 28,00 euro

www.findujour.com