Beauty: 6 x nieuw in België

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Beauty: 6 x nieuw in België

Van kwalitatieve budgetmake-up tot natuurlijke huidverzorging: deze zes beautymerken vind je sinds kort ook op de Belgische markt.

Zelfs in tijden waarin we met een paar simpele muisklikken zo goed als al onze favoriete beautymerken in huis kunnen halen, zijn we nog steeds verheugd als een nieuw merkje zijn blijde intrede in de Belgische winkelrekken doet. Want de deur uitgaan en winkelen, dat blijft toch een soort van cardio, niet?

1. Sleek MakeUp

Sleek MakeUp bestaat al meer dan 20 jaar maar dankt zijn grote doorbraak aan het internet. Populaire beautybloggers en inluencers pikten de budgetvriendelijke oogschaduwpaletten, matte lippenstiften en highlighters op en maakten het merk gegeerd bij jonge beautyliefhebbers over de hele wereld.
Het nieuwe Cleopatra's Kiss Highlighting Palette is een absolute aanrader voor wie houdt van een glanzende en glowy look. Met prijzen tussen de vijf en vijftien euro zijn de producten van Sleek MakeUp toegankelijk voor ieders budget.

De Matte Me gloss in de tint 'Birthday Suit' is een absolute bestseller, 7,50 €
De Matte Me gloss in de tint 'Birthday Suit' is een absolute bestseller, 7,50 €

Sleek MakeUp is nu verkrijgbaar bij Di

1/

2. Und Gretel

Grietje redt het anno 2017 perfect zonder Hansje, net zoals cosmetica ook zonder schadelijke chemische ingrediënten kan. Daarom schrapte make-upartiest Christina Roth Hansje uit de naam van haar make-upmerk en bant ze alle schadelijke stoffen van de ingrediëntenlijst. "Ik heb de giftige heks in de oven gesopt!", zegt ze hierover. Wat overblijft is een origineel make-upmerk dat naast natuurlijk en organisch ook nog eens glamoureus is. Een weinig voorkomende combinatie in het 'groene segment'.

und gretel make-up graanmarkt 13
Bronzing en highlighting poeder van Und Gretel, 80 euro

De producten van Und Gretel zijn verkrijgbaar bij Graanmarkt 13 in Antwerpen

2/

3. Ogx

De shampoos en conditioners van Ogx zijn al jaren populair in de Verenigde Staten en sinds kort ook in ons land verkrijgbaar. Alle producten bestaan ook in handig miniatuurformaat, perfect voor wie een vakantie in het vooruitzicht heeft. Binnenkort lanceert het merk een shampoo op basis van champagne, #hairgoals!

Shampoo, 9,50 euro
Shampoo, 9,50 euro

De producten van OGX zijn nu verkrijgbaar bij Di

3/

4. Haeckels

Huidverzorgingsmerk Haeckels werd in 2012 opgericht door Dom Bridges als antwoord op de huidverzorgingsproducten van twijfelachtige kwaliteit die zijn pad bleven kruisen. Haeckels staat voor natuurlijke parfums en huidverzorgingsproducten met een zo klein mogelijke impact op de natuur.

WILD-FENNEL-600x600

De producten van Haeckels zijn verkrijgbaar bij Graanmarkt 13

4/

5. Ouai

ouai_dindujour_jenatkins

Ouai is de exclusieve lijn met haarverzorgingsproducten van celebrity hairstylist Jen Atkin. Sinds kort zijn de favoriete shampoos en conditioners van Kim Kardashian en c° exclusief verkrijgbaar bij de drie filialen van Fin Du Jour en in hun webshop.

www.findujour.com

 

6. Guerlain

De parfums van Guerlain zijn natuurlijk al in elke grote parfumerie verkrijgbaar maar de échte parfumliefhebber terecht in de nieuwe Guerlain Parfumeur boetiek, de eerste van zijn soort buiten Frankrijk. Je vindt er iconische geuren zoals Jicky, L’Heure Bleue, Mitsouko, Shalimar en Insolence maar even goed de meer recente creaties zoals La Petit Robe Noir en Mon Guerlain. Met een aanbod van 111 parfums wordt kiezen niet gemakkelijk.

Guerlain Brussels - DSCF7653 - © MORREC

Guerlain Parfumeur
Louizalaan 52 - 1050 Brussel