Vaderdagtip: papa’s aan het woord in Vaderklap

Geüpdatet op 6 juni 2017 door ELLE België
Vaderdagtip: papa’s aan het woord in Vaderklap

Nog op zoek naar een tip voor Vaderdag? De mannen van Vaderklap bundelden al hun tips, tricks en anekdotes over hun eerste jaren als papa in een boek. Papa worden, wordt immers maar al te vaak onderschat.

Pieter Declercq en Dimitri Desender, de bedenkers van Vaderklap, startten eerder al een succesvolle blog op met tips voor (aanstormende) papa's. Hiermee wilden ze een leemte opvullen tussen de tientallen mamablogs op het wereldwijde web. Hun stekje op het internet werd dan ook al snel een grote inspiratiebron voor jonge vaders.

Roadbook

Nu breien de mannen een offline vervolg aan hun verhaal. In hun boek Vaderklap, inspirerende momenten voor vaders en kinderen hopen ze via persoonlijke anekdotes en mooie foto’s andere vaders te boeien en inspireren.

Hoe overleef je als vader de zwangerschap? Wat mag er niet ontbreken tijdens het eerste kampeertripje met kleine kids? Hoe spendeer je voor de allereerste keer sinterklaas? Je ontdekt het allemaal in het boek. Verwacht je niet aan wetenschappelijke literatuur, wel aan een perfect roadbook om de eerste jaren als daddy door te komen.

PSSS: Lees hier de 17 do's en don't voor jonge vaders die de mannen van Vaderklap ons meegaven.

(Stagiaire Kirsten Van Elsen)